27 серпня 2023 19:47

Лапорта про поцілунок Рубіалеса з футболісткою: "Неприйнятна, ганебна поведінка. "Барса" поважає рішення ФІФА його усунути – чекали, що він піде у відставку, але цього не сталося"

Президент "Барселони" засудив поведінку Луїса Рубіалеса.


Нагадаємо, голова Королівської федерації футболу Іспанії (RFEF) поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо під час церемонії нагородження після перемоги іспанок у фіналі чемпіонату світу. Рубіалес відмовився залишати свою посаду, згодом ФІФА усунула його від футболу на 90 днів.


«Я хочу повторити те, що ми сказали у заяві. Його поведінка неприйнятна, неналежна і ганебна. Ми в жодному разі не виправдовуватимемо його і беззастережно підтримуємо футболісток.

Ми думали, що він оголосить про відставку на генеральній асамблеї, але цього не зробив. Ми поважаємо рішення ФІФА щодо його дискваліфікації. «Барселона» рішуче і беззастережно засуджує будь-які форми мачистської поведінки, чи то образи, чи домагання. Беззастережна підтримка жертвам, ми продовжимо виявляти абсолютну відданість жіночому футболу», – сказав Жоан Лапорта.