27 червня 2023 16:20
13

Офіційно. Андрій Ярмоленко повернувся в "Динамо"

До футбольного клубу «Динамо» повернувся Андрій Ярмоленко, знам6енитий гравець «біло-синіх», який виступав за наш клуб з 2006 по 2017 роки.


Новий контракт Андрія з «Динамо» розрахований на 2 роки.


У складі основної команди «Динамо» Ярмоленко дебютував 11 травня 2008 року, в матчі проти полтавської «Ворскли». До того моменту виступав за дублюючий склад та «Динамо-2».


За майже десять років перетворився на справжнього лідера та капітана «Динамо», тричі завоювавши з киянами чемпіонство, двічі Кубок України та тричі Суперкубок. Неодноразово визнавався найкращим гравцем сезону вболівальниками «Динамо», а також футболістом року в Україні за версією різних видань.


За цей період в «Динамо» Ярмоленко взяв участь у 341-му матчі в різних турнірах (228 – УПЛ, 44 – Ліга Європи, 36 – Ліга чемпіонів, 27 – Кубок України, 6 – Суперкубок України), забивши в них 137 голів (99 – в УПЛ, 12 – у ЛЄ, 7 – у ЛЧ, 19 – у КУ).


Ярмоленко є лідером серед гвардійців збірної України за всі часи. На його рахунку наразі 115 матчів у складі національної команди.


У серпні 2017 року «Динамо» домовилось про трансфер Ярмоленка в дортмундську «Борусію». За рік він перейшов до лондонського «Вест Гема», де провів 4 сезони. Після цього Ярмоленко провів сезон у клубі з ОАЕ «Аль-Айн», контракт з яким завершився цього літа.


В «Динамо» Андрій повертається у статусі вільного агента, вирішивши виступати в рідній країні у важкі для неї воєнні часи.


Ласкаво просимо додому, Андрію!

Повернення легенди!

Напевне найбільше підсилення Динамо за останні 5 років!

Дай Бог йому ще років 3 пограти на хорошому рівні!
Добро пожаловать Домой!

Не фанат таких возвращений (если ушёл, значит ушёл), время покажет. Посмотрим. Удачи и успехов в нашем любимом Клубе.
приветствуем пешкомходящего опять в ДК ! незнаю. ...время покажет..но молодым то у нас дорога была ..а теперь как?..хотя с другой стороны ни одного толкового трансфера нет..тогда хоть он может усилит игру на каких то отрезках матчей ..90минут для него уже не потянуть в каждой игре
Честно, раздвоенное чувство. С одной стороны- рад его приезду, и тому, что он забьет сотый гол в УПЛ, как-то в этом ,вообще, нет сомнений) С другой стороны - воспоминание подобного возвращение звезды в Динамо, вызывают негативные воспоминания. Напомню, тем кто не помнит, в 2009 , при Газзике, мы стартовали очень сильно, что-то около семи побед на старте, причем и над кротами (3/0), Милевский, стал капитаном команды, и показывал лучшую свою игру за Динамо, но, "боец батальона Монако" решил усилить команду и вернуть звезду, которому поже отдали капитанскую повязку, и тем самым нарушили весь микроклимат в команде. По итогу, мы просрали тот чемпионат, хотя в зиму уходили на перерыв с отрывом на 13 (!) очков. И вот снова, подобные грабли....
Сховати
смит, А еще приход Шевы перекрыл кислород Гильермо, который дебютировал очень даже не плохо.
Сховати
J e r a D, да так..и ещё газик перекрыл игру Гильермо..не дал ему играть..а он очень хорошо начал ..и потом он вдруг оказался в рашке играл не помню за какую команду..
Сховати
Oskar, за ЦСКА
Сховати
смит, да точно вроде за ЦСКА..и сложилось такое мнение что его специально мариновали у нас чтобы потом забрать к себе в чемпионат..но увы у них ничего не вышло он там не заиграл..
J e r a D, Гиля просидел при Шпалыче полгода , адаптировался, так сказать, правда, сделал хет-трик Карпатам...но, потом , как-то не принимал его осетин..
смит, Знаєте, ситуаці тоді і зараз в ДК кардинально відрізняєтся! В мене теж двоякі враження від повернення Ярмоли але з інших причин головна з яких, що Андрій повертається в зовсім іншу (НІЯКУ) команду. Незнаю, яка мотивація грати зараз в ДК , хіба що той відносно вигідний контракт,який буде у Ярмоли порівнянно з іншими.
З позитиву для ДК та вболівалників - Ярмола однозначно підсилить гру в атаці . Але поки мурческу тренер - не варто очікувати , що Динамо заграє, один Андрій команду до чемпіонства не витягне - факт. Але принаймі 2 ге місце в УПЛ треба брати, конкурувати з кротами буде майже нереально.
Вітаю!
З поверненням до дому! Селезньов нервово потягнувся до сигарет
З поверненням Ярмола