19 травня 2023 10:33
4

"Таке відчуття, що всі сліпі!": Леоненко зізнався, чому він так часто критикує Зінченка

Колишній форвард збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, пояснив свою критику на адресу захисника Арсеналу Олександра Зінченка.


Віктор Леоненко вже неодноразово критикував хавбека збірної України та лівого захисника Арсеналу Олександра Зінченка.


Експерт зізнається, що не розуміє хвалебних відгуків про гру українського гравця і впевнений, що Зінченка не можна назвати і близьким найкращим лівим захисником світового футболу.

«Часто критикую? Я просто хочу показати людям, що він не такий, як усі думають. Зінченко вже всіх заплутав, навіть себе. Він у нас лівий захисник чи опорний? Мабуть, він сам не знає. Таке відчуття, що він грає там, де йому зручно, а зрештою ніде не встигає.

А коли починають писати, що він найкращий лівий захисник у світі, то мені стає не по собі. Таке відчуття, що всі сліпі! Тому я спеціально дивлюся матчі Арсеналу та розбираю гру Зінченка».

Також Леоненко розкритикував низьку результативність Зінченка.

«Всі кажуть, що Арсенал без Зінченка ніякий. Дивишся його статистику, а там два асисти та гол. Як вам? Едегор та Мартінеллі забили вже по 15 голів, а у нас усі Зінченкавихваляють! Думаю, його самого має вже нудити від того, що його так багато в пресі», — сказав Леоненко в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.

Нагадаємо, що Зінченко перебрався з Ман Сіті до Арсеналу на старті поточної кампанії за 35 мільйонів євро.


У 33 поєдинках за «канонірів» захисник зміг відзначитися одним голом та двома асистами.

Контракт Зінченка з Арсеналом розрахований до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює гравця у 40 мільйонів євро.
А Зінченка не нудить. Кажуть же, що він сам платить за "пресу" про себе.
Сховати
Кому платить? Леоненку? Вітя настільки продуктивний в тиражуванні срачу навколо Зіни, що не дивуюсь, якщо піар-менеджер Зінченка кожен день заносить йому кілька літрів градусних напоїв і кіло віскасу для котів.
Ну як можна порвянювати флангового захисника з вінгером та АП? Він наприклад порівняв Миколенка з Калверт-Льюїном, або Тео Ернандеса з Леау
Не називайте це кончене експертом .
Все що він робить і робив це тупо наброс на вентилятор ,щоб бути в тренді ,на слуху...
Дивиться він матчі Арсенала і розбирає він гру Зіни, ага звісно...