14 квітня 2023 19:53
7

"Чому наші спортсмени повинні страждати?": Маркевич шокований забороною на участь збірної України у відборі Євро

Мирон Маркевич вважає, що рішення Міністерства молоді та спорту бойкотувати змагання за участю російських та білоруських команд зашкодить нашій національній збірній України.


«Я не бачу нічого хорошого у цьому рішенні. Думаю, це неправильно. Чому наші спортсмени мають страждати? Я не знаю, чим керувалося Мінмолодьспорту, коли ухвалювало таке рішення».


На думку експерта, чиновникам слід домагатися дискваліфікації білорусів з відбору до Євро-2024, а не приймати рішення, яке фактично залишає за бортом турніру синьо-жовтих.

«Потрібно було робити все можливе, щоби білорусів слідом за росіянами теж не допускали до змагань. На це треба було кидати усі сили! Збірна України бере участь у відборі на Євро-2024, нам треба грати!», – сказав Маркевич у коментарі FanDay.net.


Нагадаємо, що Маркевич очолював збірну України у 2010 році.


Зазначимо, що УЄФА не допустив росію до відбору на Євро-2024, проте Білорусь бере участь у змаганні. Україна також стартувала у відборі, програвши першу гру Англії (0:2).

Ось набуло за минулих кілька днів розповсюдження аморальної страти нашого воїна, нашого захисника. Хто з рососійських спортсменів сказав щось супроти? Ніхто. Але давайте дозволимо їм приймати участь у міжнародних змаганнях. Давайте, спорт же ж внє палітікі. Тьфу.
Зачекайте! Якщо "в дупу спорт", тоді треба закрити й чемпіонат країни. І не тільки з футболу, а з усіх видів спорту без не винятку. А далі "в дупу кіно", в "дупу театр", "в дупу музику". І отримаємо колективну психушку на десятки років.
Сховати
i-Graupera, так, в дупу спорт, в дупу кіно, в дупу театр, в дупу музику, якщо це росіянське - в дупу. Не можеш без рососії жити - і тебе в дупу.
В дупу спорт. В дупу футбол. Маркевич на пару днів у Бахмут. Нехай зрозуміє, що таке страждати по справжньому.
Та в дупу вас всіх, інтелектуалів. Зараз мова йде не про спорт, не про досягнення якісь... Мова йде про існування України і про життя українців. Чому наші євпровейські партнери мають чимось поступатися заради нас, якщо Ми не готові поступатися спортом заради розголосу навколо війни?
Звісно, коли десятки країн-партнерів відмовляються приймати участь у змаганнях з кацапами, то їм респект, коли ж Ми діємо таким же чином на законодавчому рівні, то це вже якийсь зашквар.
Люди, пріоритети виставляйте, будь ласка, війна продовжується.
Сховати
А якщо хтось підтримує слова Марика, ну то таке. Не мають наші спортсмени страждати через політичні рішення, спорт же ж внє палітікі
Дійсно дибільне рішення міністерства. Замість того, щоб добиватися дискваліфікації русні, самі себе можемо дискваліфікувати. Пропустимо пару чемпіонатів, повернемо назад (а чи зразу й візьмуть?), і виглядати це буде як натяк на прощення нами свинособак