12 квітня 2023 12:39
7

Джерело: Караваєв зацікавив кілька клубів з Європи та дві команди УПЛ

Раніше повідомлялось про те, що київське "Динамо" не збирається продовжувати контракт із трьома футболістами команди, у яких закінчується контракт влітку 2023 року. У воротаря Дениса Бойка, правого вінгера Олександра Караваєва та хавбека Беніто контракти закінчуються 30 червня.


Але, як стало відомо Footboom, шанси залишитись у київському клубі має Караваєв, щодо майбутнього 30-річного футболіста фінальне рішення ще не прийняте, і є велика ймовірність того, що ближче до кінця сезону йому запропонують нову угоду.

Але якщо цього не станеться, то вже є інтерес до його персони зі сторони декількох клубів з Європи та двох представників УПЛ.
огласите весь список желающих ..пожалуйста)))))))))))))))))))
Не здивуюсь, якщо він вже підписав поперденій контракт з командою з Европи. Потім динамівські "менеджери" рівня Безсонова прийдуть з пропозицію продовження і отримають комбінацію з 3 пальців. Подарувати комусь безкоштовно гравця основи збірної може тільки такий дурень як Суркіс.
Сховати
Умник, тут одні пишуть, що він - шлак і його треба позбутись, інші, навпаки, що тільки дурень може його відпустити.
Сховати
dynamic1927, питання не в тому чи він шлак чи ні, а в тому що що він найкращий шлак в країні за який який можна було отримати хоч якусь компенсацію.
Сховати
Повний Капець, такий "шлак" нам самим потрібен
dynamic1927, Ці "одні" при цьому пропонують, кого взяти на його позицію?
Сховати
Буковина, не знаю. Самому цікаво