4 квітня 2023 22:36
2

"Перетворили історію з вибором головного тренера на клоунаду": Вацко оцінив шанси Маркевича очолити збірну

Футбольний коментатор Віктор Вацко висловився про потенційне призначення Мирона Маркевича на посаду головного тренера збірної України.


Раніше Мирон Маркевич заявляв, що після звільнення Андрія Шевченка з посади головного тренера збірної України, саме він мав стати його наступником, але не склалося. Віктор Вацко впевнений, що й зараз УАФ не звернеться до послуг Мирона Богдановича через якусь образу на нього.

«Маркевич шансу не дадуть. Це люди, які ухвалюють рішення, з п'ятого поверху УАФ. Це люди, які перетворили історію з вибором головного тренера збірної України на клоунаду.

Це люди, які дуже вразливі та болісно сприймають критику, навіть якщо вона справедлива та аргументована. Тому Маркевич точно не варіант і тут можна ставити крапку», – сказав Вацко в ефірі авторського проекту на Youtube.


Маркевич очолював збірну України з лютого до серпня 2010 року. За нього перша команда країни провела чотири поєдинки:

Україна – Литва (4:0);

Україна – Румунія (3:2);

Норвегія – Україна (0:1);

Україна – Нідерланди (1:1)


Мирон Богданович залишив свою посаду через незгоду з рішенням ФФУ про зняття дев'яти очок із Металіста, який він тренував, за організацію договірного матчу з Карпатами.

Андрій Шевченко працював головним тренером національної збірної України з 2016 по 2021 рік, після чого команду прийняв Олександр Петраков.

Маркевича не слід і близько підпускати до збірної, після того як він її ганебно кинув!
Ну, а що таке Маркевич? Хочете дідівський футбол, такий, як зараз демонструє "Динамо"?