4 квітня 2023 14:25
5

Не Ребров і не Білич: джерело назвало двох тренерів, які можуть очолити збірну України на дві гри у червні

Збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня стартувала у кваліфікації на Євро-2024 з виїзного матчу проти Англії (0:2).


Наступні поєдинки наша національна команда проведе в середині червня, проте хто очолюватиме її поки що залишається невідомим.

Основним кандидатом на посаду є Сергій Ребров, контракт якого з Аль-Айном закінчується наприкінці червня. Учора також з'явилася інформація, що збірну України може ухвалити хорват Славен Біліч.

Авторитетний спортивний журналіст Михайло Співаковський розповів в ефірі ютуб-каналу "ТаТоТаке" про те, що УАФ розглядає й інші кандидатури.

«Я чув варіант C, що це може бути Ігор Йовічевіч, який у червні проведе два матчі. Або Віктор Скрипник, якщо він піде з Ворскли, що було б для неї доречним», – сказав Співаковський.
Ви ще Сабо запросіть!!!))))
А як же , я ...???? - Чому не я??? - плдумав Мирон Богданович..))))
Ну... Тут без коментарів.
Просто немає цензурних слів.
А де в чергу записують?) Можна я потреную? Ну так, для прикола. Я так розумію, що усім (і УАФ, і футболістам) всеодно чи вийдемо ми з групи, чи ні. Так що не має різниці хто буде тренувати) Давай те на кожен матч буде новий тренер? Кожен пограє в футбольного менеджера

P.S. Якщо серйнозно, то це вже навіть не смішно. Так віднестись до національної збірної з боку УАФ...ну це ганьба. Невже жодного тренера не було вільного і на постійній основі раніше? Окей, хотіли Реброва - він зайнятий. Невже єдиним (!) рішенням був Ротань з двома посадами?
Сховати
Владислав, Я за тобою)))
А якщо без юмору, то УАФ і Павелко - передують перед Маски-шоу. Одеса в шоці, як випередив Будинок футболу з Києва :(