18 березня 2023 16:55
3

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Була дуже важка гра. Будь-яка команда могла перемогти сьогодні, все було до першого гола"

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Зорі» (0:1).


– Була дуже важка гра. Будь-яка команда могла перемогти сьогодні, все було до першого гола. Ми були дуже мотивовані. Команди грали дуже активно, проти «Зорі» було важко грати. Ми знали, що вона буде діяти на контратаках. Ми знали це, готувалися, але молода команда в «Зорі», вітаємо їх з перемогою.


– Ми знаємо, що спортсмени, особливо футболісти, люди дуже забобонні. Чи пояснити те, що через багато років «Динамо» завжди займало ліву лавку, а в сьогоднішньому матчі перейшло на право частину поля. Чим це було викликано?


– Це не моє рішення. Це було рішення клубу змінити лавку. Насправді є багато людей, хто може зробити таке рішення. Вони запропонували – я погодився, це не так важливо. В принципі ми могли вибирати лаву запасних. Пам’ятаю, коли ми грали минулого разу, тренерська лава наших суперників дуже часто апелювала до арбітрів. Вирішили сьогодні бути на цій.


– Скільки матчів команда ще має програти, щоб ви подали у відставку?


– Насправді проблема в тому, що в команди дуже важкий період. Я можу піти в будь-який момент, я не проти подати у відставку, але проблема зараз в іншому. Цього сезону ми втратили 11 гравців. Ми не можемо купити нових гравців і за мить перебудувати наш склад. Тому що в нас є молоді гравці й щоб вони дійшли до рівня першої команди – треба час. Одразу це зробити неможливо.


До того ж ми втратили багато гравців, які пішли від нас через війну: Вербич, Де Пена, Вітінью. До того ж в нас 11 гравців, які молодші 18 років. Ми втратили двох голкіперів, у нас багато травм, через що ми зараз у кризі. Але я можу піти в будь-який момент, якщо в цьому є проблема.

Не варто слухати телепнів-провокаторів
Это не дно, это днище.
Вали до бісової матері,дістав уже всіх.