12 березня 2023 18:50
4

"Відсторонити його від суддівства довічно!": вболівальники "Динамо" лютують від дій арбітра матчу з "Дніпром-1"

Фанати Динамо вимагають від головного арбітра матчу киян із Дніпром-1 (1:0), який пройшов у рамках 17-го туру УПЛ, закінчувати суддівську кар'єру.

На 82-й хвилині переможного для Динамо матчу із Дніпром-1 стався скандальний епізод. Домінго Бланко цілеспрямовано наступив на ногу Віталію Буяльському, який на момент агресії з боку гравця Дніпра-1 вже встиг попрощатися з м'ячем, цей момент явно не був ігровим.


Головний суддя зустрічі Дмитро Кривушкін стояв якраз позаду цього епізоду і повністю його бачив, але вирішив покарати Бланка лише гірчичником. Таке рішення арбітра справедливо розгнівало фанів Динамо, своє обурення вони висловили у соціальних мережах клубу.

Примітно, що вже після фінального свистка Кривушкін видав червону картку Буяльському, арбітру не сподобалося, як гравець Динамо відзначав перемогу.


«Кривушкина усунути від суддівства довічно! Бланко закінчений виродок», - pshonkogrigorii;


«Чому не дали червону гравцю Дніпра, який тупо нахабно став Буяльському на ногу, де м'яч все бачили, де був суддя все бачили. Якщо всі такі експерти проти Динамо, скажіть, що це було, мені здається його взагалі треба на 2-3 матчі дискваліфікувати. А те, що Динамо х*рово грало цей факт, і ніхто з цим не сперечається», – vitaliibilik1290;


«Суддівство в Україні просто лайно», – ol_eg9696;


«Якщо фол на Буяльському це не червона, тоді що червона?», - djeverb.

«Дожилися. Вже за святкування перемоги дають червону картку, а як Бланко навмисне вдарив Буяльського по нозі, то жовта. Арбітре, навіщо тобі ВАР?», – wanya_kr7.

Також на спірний епізод відреагувало і Динамо в інстаграмі. Кияни опублікували відео з фолом Бланко Буяльським і додали питання: «Немає картки?».

Крівушкіна на фронт захищати його ж край.
Тю, відсторонити... Налякали єжа голой жопой))) В нього вже стільки грошей, що онукам вистачить.

Є, між іншим, дієвіши методи. А під час війни - вони будуть логічними.
Кривушкiн ще й косоглазушкiн i карманонабитушкiн (косоокий хабарник).Сволоту вiдправити на передову до вболiвальникiв,щоб всi побачили,яке воно ссикливе гiм.о.Очевидно Буя охарактеризував дiї цього ублюд.а на полi одним-двома словами,за що й постраждав червоною карткою.Засранц. слiпому кроту не сподобалось,як його безпредєльщика назвали...
Новий Вакс