6 березня 2023 20:04
3

"Поки що вони не рівня "Динамо". Циганик висловився про молодих футболістів київської команди

Журналіст Ігор Циганик в своїй авторській програмі «Циганик LIVE» висловився про молодь київського «Динамо».


– Я подивився молодих футболістів, які вийшли – Дячук, Волошин. Поки що вони не рівня «Динамо». Вони рівня, щоб зростати, виростати, але сказати, що вони можуть додати щось «Динамо», – ну ні. Мала би бути яскрава команда і один-два молодих які підтягуються. Витягнути на молодих неможливо, просто неможливо. Царенко вийшов, він намагався щось зробити, але поки що це не те.

Сука, який же ти около-футбольний дятел! Мега-дятел!

Гірше всього, що таких єкспердів цитують у СМІ і вони впливають на "нєокрепшие уми" своїм дилетантським баченням футболу!

А розплодилось їх - як блох у собаки...

Царенко був єдиним світлим промінчиком у цьому матчі. Бачу його майбутнім Заваровим. Волошин включав свої надшвидкості - і на це було приємно дивитись. Дячук - виглядає як скеля! особливо в порівнянні з сиротою.

ігорюня, схоже ти разом із своїм босом в полоні неслабкого такого маразму...
Сховати
Major, Царенко дійсно хорош, АЛЕ поки ще в нього не все виходить ( на цьому рівні), просто ещё забрано. Волошин на заборах дуже вразив, єдиний, хто міг би уже зараз підсилити команду, але ж нема кому доставляти йому м‘яч, Дячук— лише м‘язи, позицію взагалі не тримає, постійно привозить, верх весь програв, з м‘ячем нуль, а про пасову роботу взагалі мовчу. Сирота тут був просто красень, не вистачало його розрізних на Ваната, Бую, Сидорчука, та й в повітрі він набагато краще!!!
Сховати
Ну то що, Дячук нуль? Після Дніпра-1? А от нєдоросль там би напривозив...