6 марта 2023 20:04
3

"Пока они не уровня "Динамо". Цыганык высказался о молодых футболистах киевской команды

Журналист Игорь Цыганык в своей авторской программе «Цыганык LIVE» высказался о молодежи киевского «Динамо».


– Я посмотрел вышедших молодых футболистов – Дячук, Волошин. Пока что они не уровень «Динамо». Они уровня, чтобы расти, вырастать, но сказать, что они могут добавить что-то «Динамо», – ну нет. Должна быть яркая команда и один-два молодых, которые подтягиваються. Вытащить на молодых невозможно, просто невозможно. Царенко вышел, он пытался что-то сделать, но пока это не то.

Сука, який же ти около-футбольний дятел! Мега-дятел!

Гірше всього, що таких єкспердів цитують у СМІ і вони впливають на "нєокрепшие уми" своїм дилетантським баченням футболу!

А розплодилось їх - як блох у собаки...

Царенко був єдиним світлим промінчиком у цьому матчі. Бачу його майбутнім Заваровим. Волошин включав свої надшвидкості - і на це було приємно дивитись. Дячук - виглядає як скеля! особливо в порівнянні з сиротою.

ігорюня, схоже ти разом із своїм босом в полоні неслабкого такого маразму...
Скрыть
Major, Царенко дійсно хорош, АЛЕ поки ще в нього не все виходить ( на цьому рівні), просто ещё забрано. Волошин на заборах дуже вразив, єдиний, хто міг би уже зараз підсилити команду, але ж нема кому доставляти йому м‘яч, Дячук— лише м‘язи, позицію взагалі не тримає, постійно привозить, верх весь програв, з м‘ячем нуль, а про пасову роботу взагалі мовчу. Сирота тут був просто красень, не вистачало його розрізних на Ваната, Бую, Сидорчука, та й в повітрі він набагато краще!!!
Скрыть
Ну то що, Дячук нуль? Після Дніпра-1? А от нєдоросль там би напривозив...