5 березня 2023 10:51
8

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: "Щоб молоді футболісти прогресували, їм потрібен час. Але коли ти граєш у "Динамо", тобі ніхто часу не дасть"

Один із найдосвідченіших футболістів київського Динамо Віталій Буяльський прокоментував програний біло-синіми матч з Інгульцем.


— Думаю, що фізично наша команда була готова до цієї гри, — наголосив футболіст. – Можливо, я не був повністю готовим, бо багато пропустив на зборах. Мої партнери провели, з урахуванням зборів 16-ту чи 17-ту гру, і, не можна виключати, у хлопців немає певної свіжості. Може, треба паузу дати.

— Чи можна порівняти якість футбольних полів у Туреччині та в Києві?


— На мою думку, вони однакові. Коли ти прилітаєш до Туреччини, то тільки в перші два дні відмінний газон. А потім, після частих тренувань, він уже на таку хорошу якість. Можливо, у майбутньому ми вже в Україні готуватимемося до сезону.

— Серед усіх клубів УПЛ "Динамо" провело найбільшу кількість матчів на зборах. Ми бачили, що тренерський штаб награвав молодь, але сьогодні їм мало що вдавалося. Чому?


— Щоб молоді футболісти прогресували, їм потрібен час. Коли ти граєш у «Динамо» (Київ) тобі ніхто часу не дасть. Якщо ти сьогодні погано зіграв, то завтра ти вже не будеш у складі. Свій рівень ти маєш показувати сьогодні та доводити, що гідний грати у київському Динамо. А час ніхто не дасть, ані наші вболівальники, ані президент клубу.


— Як ти вважаєш, ця поразка сильно відкине Динамо від першого місця?

— 12 березня ми граємо з Дніпром-1 на виїзді. Там багато що може зважитися.

Я ці казки про молодих футболістів років 15 чую, якщо не більше
Ну и чем Беседин хуже Шепелева!?Вообще непонятно чей Шепелев родственник,ибо,как футболист,он полный ноль...
До цього інтерв'ю відносився до Буї нормально.Що вони там курять?
Ми вже на четвертому... Щось не зрозуміло, хтось хоче сказати, що в усьому винна молодь? А Сидорчук, Шепелев, Буяльський теж молодь? Вони вчора, і не тільки вчора (Буя це меньш стосується) були прям на висоті? Гармаша теж хватило лише на 15 хвилин. До речі, його і треба випускати на 15-20 хвилин в кінці, він тоді дуже додає користі і не встигає втомитися. А взагалі, доволі велике питання до тренерів. До головного тренера саме. Хоча іноді вже, почалось здаватися, що команда хоче злити Луческу. Або щось в команді коється. Недобрі почуття.
Сховати
pashik, справа в тому, що молодь ще не готова. Сидорчук, Буяльскій з молоддю і Содорчук, Буяльскій з досвідченими гравцями— це різні гравці, та різна гра. Гадаю, він мав на увазі саме це. Вийшов в основі— грай, як треба( а не на перспективу).
пасова робота Дячука зараз на десятому місці по вимогах. Якби він робив те що має за своїми основними обовязками центрального захисника: якісна позиційна робота, якісний відбір, силові единоборства - ніхто б до нього ніяких претензій не висував, як це було з Забарним. Якщо ти виконуєш свій основний функціонал на роботі, далі вже можеш шліфувати свої додаткові скіли. Але ж якщо ти пливеш на базовому рівні вибору позиції, наче в тебе взагалі відсутня школа і сидиш у попередньому клубі під Бондаренко...
Сховати
Умник, згоден на 100%
Динамо перетворилось на колишню Динамо—2, де обкатували та готували гравців, перспективних, до першої команди. А що маємо? Дячук, який не має елементарних навиків пасової гри, програє увесь поверх( як вчора), виходить на першу гру, яка б мала бути переможною для подальших успіхів команди, для впевненості . Волошин, мабудь, єдиний, то вразив на зборах, але ж він не мав можливості проявити себе