5 марта 2023 10:51
8

Виталий БУЯЛЬСКИЙ: "Чтобы молодые футболисты прогрессировали, им нужно время. Но когда ты играешь в "Динамо", тебе никто времени не даст"

Один из самых опытных футболистов киевского Динамо Виталий Буяльский прокомментировал проигранный бело-синими матч с Ингульцом.


— Думаю, что физически наша команда была готова к этой игре, — отметил футболист. – Возможно, я не был полностью готов, так как много пропустил на сборах. Мои партнеры провели, с учетом сборов 16-ю или 17-ю игру, и, нельзя исключать, у ребят нет определенной свежести. Может нужно паузу дать.

— Можно сравнить качество футбольных полей в Турции и в Киеве?

— На мой взгляд, что они одинаковые. Когда ты прилетаешь в Турцию, то только в первые два дня газон отличный. А потом, после частых тренировок, он уже на такого хорошего качества. Возможно, в будущем, мы будем уже в Украине готовиться к сезону.


— Среди всех клубов УПЛ Динамо провело наибольшее количество матчей на сборах. Мы видели, что тренерский штаб наигрывал молодежь, но сегодня им мало что удавалось. Почему?


— Чтобы молодые футболисты прогрессировали, им нужно время. Когда ты играешь в Динамо (Киев) тебе никто времени не даст. Если ты сегодня сыграл плохо, то завтра ты уже не будешь в составе. Свой уровень ты должен показывать сегодня и доказывать, что достоин играть в киевском Динамо. А время никто не даст, ни наши болельщики, ни президент клуба.

— Как ты думаешь, это поражение сильно отбросит Динамо от первого места?


— 12-го марта мы играем с Днепром-1 на выезде. Там многое может решиться.

Я ці казки про молодих футболістів років 15 чую, якщо не більше
Ну и чем Беседин хуже Шепелева!?Вообще непонятно чей Шепелев родственник,ибо,как футболист,он полный ноль...
До цього інтерв'ю відносився до Буї нормально.Що вони там курять?
Ми вже на четвертому... Щось не зрозуміло, хтось хоче сказати, що в усьому винна молодь? А Сидорчук, Шепелев, Буяльський теж молодь? Вони вчора, і не тільки вчора (Буя це меньш стосується) були прям на висоті? Гармаша теж хватило лише на 15 хвилин. До речі, його і треба випускати на 15-20 хвилин в кінці, він тоді дуже додає користі і не встигає втомитися. А взагалі, доволі велике питання до тренерів. До головного тренера саме. Хоча іноді вже, почалось здаватися, що команда хоче злити Луческу. Або щось в команді коється. Недобрі почуття.
Скрыть
pashik, справа в тому, що молодь ще не готова. Сидорчук, Буяльскій з молоддю і Содорчук, Буяльскій з досвідченими гравцями— це різні гравці, та різна гра. Гадаю, він мав на увазі саме це. Вийшов в основі— грай, як треба( а не на перспективу).
пасова робота Дячука зараз на десятому місці по вимогах. Якби він робив те що має за своїми основними обовязками центрального захисника: якісна позиційна робота, якісний відбір, силові единоборства - ніхто б до нього ніяких претензій не висував, як це було з Забарним. Якщо ти виконуєш свій основний функціонал на роботі, далі вже можеш шліфувати свої додаткові скіли. Але ж якщо ти пливеш на базовому рівні вибору позиції, наче в тебе взагалі відсутня школа і сидиш у попередньому клубі під Бондаренко...
Скрыть
Умник, згоден на 100%
Динамо перетворилось на колишню Динамо—2, де обкатували та готували гравців, перспективних, до першої команди. А що маємо? Дячук, який не має елементарних навиків пасової гри, програє увесь поверх( як вчора), виходить на першу гру, яка б мала бути переможною для подальших успіхів команди, для впевненості . Волошин, мабудь, єдиний, то вразив на зборах, але ж він не мав можливості проявити себе