4 березня 2023 17:01
11

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Пропустили два голи після грубих помилок судді"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після поразки від "Інгульця".

- Почну з вітання суперника. Він досяг того, чого хотів за рахунок самовіддачі та організації гри. Але варто додати, що обидва голи прийшли після грубих помилок судді. За першого був фол - грали в гравця, а не в м'яч. За другого була рука. Причому такі ж фоли були в інший бік, але тоді арбітр свистів. А тут ні. Неправильне трактування цих епізодів призвело до пропущених м'ячів і нервозності. Наші футболісти почали з нею лаятись, втратили хiд гри, а вже було 0:2.

Таке трактування епізодів вже не вперше, а 4-й чи 5-й раз. У попередніх матчах у нас були вилучення Сидорчука та Забарного. Залишається багато запитань. Чому цей арбітр такою мірою відноситься до нас. Чому такі помилки припускаються в односторонньому порядку саме проти нас. При другому голі суперник під час відбору м'яча зіграв рукою і далі пішла контратака. Після цього арбітр сказала, що рука була, але фолу не було. Як це зрозуміти? Весь цей час я мало говорив про суддівство, але, на жаль, варто визнати, що арбітр ставиться до нашої команди та гравців зі знущанням.

– Сьогодні були проблеми у завершенні атак. Повернувся Рамірес. У якому він стані та чи зможе допомогти команді у наступних матчах?


– Він повернувся два дні тому. Поки що не знаємо, яка в нього готовність. Він тренувався індивідуально. Ви маєте рацію, у штрафному майданчику нам не вистачає гравця-кілера, який би забивав і завершував простріли. Ми домінували, входили до штрафного майданчика, але через помилки прийшла нервозність, яка не дозволила нам реалізувати свої моменти. Вони були у нас навіть за рахунку 0:2. У нас заграло багато молоді. Дячук, Волошин, Царенко. Шкода, що з перших матчів вони стикаються з несправедливим суддівством. Для їхнього зростання це недобре.


- З боку вашої команди не було недооцінки суперника?

– Наші футболісти налаштовувалися на матч. Ми знали, як гратиме суперник, чекали жорсткої боротьби та довгих передач. Знали, що він відходитиме назад і чекатиме контратак, але не знали, що суддя припускатиме таких помилок. Чи були вони навмисними? не знаю. У нас здатна молодь. Сподіваюся, що вони пройдуть момент загартування зі старшими хлопцями. Я бачив, якi вони були засмучені в роздягальні. Сподіваюся, що Монзуль більше не буде судити матчів із нами. У всіх іграх з нею ми мали проблеми.


- Наскільки розраховуєте на Рамадані у найближчих матчах?

- Це молодий та перспективний гравець. Клуб має думати про майбутнє. Можливо, у майбутньому стане заміною Сидорчуку. Нині рано щось говорити. Він лише два дні з нами. Потрібно терпiНня.


- Чого сьогодні не вистачало "Динамо" у завершальній стадії?

- Було багато суєти. Від того, що потрібно було відігравати два м'ячі, а манера суддівства цьому не сприяла. Втратили хiд гри через те, що постійно лаялися з арбітром. Багато гравців у такій ситуації футболісти мають контролювати себе.

Риба гніє з голови? Який тренер (влетіти 0:2 на своєму полі гравцям, які отримують значно меншу зарплатню і "рвуть газон" з бажанням грати), така і команда. Просте запитання: що команда робила на зборах і навіщо такі збори взагалі? Гроші ж витрачаються і немаленькі. Для кого і навіщо так грають ці "спеціалісти з ногом'яча"? Я вже не пишу про вибачитись перед вболівальниками тренерові, та комусь з гравців (капітану, наприклад). Ганьба
Мирча ЛУЧЕСКУ: "Пропустили два гола после грубых ошибок судьи" і моїх прорахунків зі складом , та і не награв команду 11 футболістів, я не Лобановський...
Поганому танцюристу і Монзуль заважає.
Чомусь Арсенал вчора після 0-2 зібрався, і зробив камбек, граючи до останнього, віддаючи всі сили і забити переможний м"яч на 90+7 хвилині. Пофіг на суддю, бо були там суперечливі моменти. Бо команда знає, що їм треба перемагати, і б"ються до кінця
Грали хлопці жахливо. Судівство бувало і гірше.
Для початку, діда потрібно відпускати на пенсію.
Бляха, в тебе у команди 3 удари в ствір воріт за матч (тобто один на пів години в середньому). По воротах Інгульця, бляха, не Баварії, не Барси, не МС, а Інгульця. У того ж Інгульця 5. У суперника всього одна жовта картка і та вже на 70-х хвилинах. Це значить, що ви практично ніфіга не випереджали суперника так, щоб йому нічого не залишаось, аніж грубо переривати ваші атаки.
Матч просто неможливо було дивитись, ні гри, ні комбінації, нічого не було. А нам з другого ж речення про Катю розповідають. Та якщо Динамо в матчі з Інгульцем заважає грати суддя, то вас всіх треба просто розігнати зверху і до самого низу. Це значить, що ви всі опустились до рівня Інгульця, бо тільки у грі рівних команд вирішальним можуть бути сторонні фактори, в тому числі вплив судді.
С бабкой Мирчей нужно прощаться еще вчера
В першому таймі був справжнісінький футбольний буллінг динамівців від кАті... нажаль, вона "така" не одна, і це не в останнє, потрібно бути готовим і до такого
Ще до гри було ясно як вона судитиме. Треба краще готуватись
Катя —зрозуміло, нічого нового. Але ж давайте подивимось правді в очі— ВІДВЕРТО СЛАБКА гра......