22 січня 2023 17:10
2

Дебюту Циганкова у "Жироні" доведеться почекати: українець з лави спостерігав за драматичним матчем із "Вільярреалом"

Сьогодні, 22 січня, в рамках 18 туру чемпіонату Іспанії Вільярреал приймав на своєму полі Жирону (1:0). Матч на лаві для запасних каталонської команди розпочав вінгер збірної України Віктор Циганков.


Циганков опинився на лаві запасних Жирони на зустріч із Вільярреалом. Таке рішення ухвалив наставник каталонського клубу Мічел. Фахівець вважає, що українця рано кидати у бій із перших хвилин.

Команда українця вважала аутсайдером у сьогоднішній битві. Вільярреал у першій половині матчу притиснув Жирону до її воріт, завдавши п'ять ударів у площину воріт, а Піно навіть влучив у штангу. Але рахунок відкрити за перші 45 хвилин не зміг.

Зазначимо, що перший тайм завершився із тотальною перевагою господарів поля у володінні м'ячем – 73% на 23%.


На 79-й хвилині другого тайму Буено отримав другу жовту картку та залишив Жирону у меншості, на 93 хвилині гри рефері вказав на пенальті. Але Херард Морено не зумів переграти голкіпера каталонців Гассанігу.

Майже одразу ж команда Циганкова забила, але гол був скасований через офсайд. А ось господарі поля все ж таки зуміли пробити воротаря каталонців цього вечора. Другий за матч пенальті голкіпер не відбив. Результативний удар на рахунку Парехо на 90+11 хвилині зустрічі.

Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу Вільярреала над Жироною.

Після 18-ти матчу Прімери Жирона з 22 очками посідає 11 місце у турнірній таблиці Ла ліги.

Свій наступний матч у чемпіонаті Іспанії Жирона проведе 28 січня. Суперником команди Циганкова стане Барселона.
А второй пенальти то нарисовали!
Сховати
misha, там з гравця Вільяреалу ледь футболку не зняли , впевнені ,що то не пеналь?