22 листопада 2022 20:09
4

"Двома матчами обрізали майбутнє": журналіст пояснив, як Петраков "підставив" збірну України на роки вперед

Футбольний журналіст Ігор Циганик заявив, що останні невдалі результати національної збірної України на чолі з Олександром Петраковим поставили її у складну ситуацію, з якої їй буде складно вийти найближчими роками.



Циганик заявив, що якби Україна не програла Шотландії у матчі Ліги націй, то могла б розраховувати на легше жеребування у кваліфікації на Євро 2024.


«Поразка з Петраковим Шотландії в Лізі націй опустила нас у третій кошик при жеребкуванні відбору на ЧЄ 2024. Ми могли уникнути «групи смерті». Наразі Україна ризикує не вийти на чемпіонат Європи. Якщо ми не пройдемо кваліфікацію, то знову отримаємо сильну групу, тепер уже у відборі на ЧС 2026».


На думку журналіста, збірна України на даному відрізку програла два найважливіші поєдинки. Поразка в одному з них коштувала команді виходу на ЧС 2022, а в другому, ймовірно, спричинить провал у кваліфікації на ЧЄ 2024.


«Двома матчами ми обрізали собі майбутнє. Я маю на увазі поразку Уельсу у плей-офф ЧС 2022 та вищезгаданий програш Шотландії», – заявив Циганик у програмі Пряма Червона.


Нагадаємо, що збірна України у стиковому матчі з Уельсом (0:1) програла путівку на ЧС 2022, а потім не змогла вийти до групи А Ліги націй, поступившись першим місцем у своєму квартеті Шотландії.


Тепер синьо-жовтим доведеться боротися за вихід на Євро 2024 з Англією, Італією, Північною Македонією та Мальтою.

Петраков ,конечно, много намутил с Малиной и полузащитой ...Но команда , в которой полумертвый Ярмола - лидер , не может ждать лучшего.
Прийде Ребруха все буде путьом!!!
не мели помелом ----в проигрыше сборной виновен главный тренер---его идеология не сыграла
Петраков підставив?! Це ж треба таку дурню написати! А чому тоді не Ярмоленко, що зрізав м'яч у власні ворота?
Не можу дочекатися, коли Циганик зникне з медійного простору. Не журналіст, а якесь сміттєзвалище.