14 листопада 2022 18:36
4

Джерело: "Динамо" розгляне варіант із продажем Бєсєдіна, якщо будуть пропозиції

Журналіст Ігор Циганик в своїй авторській програмі «Циганик LIVE» висловився про майбутнє нападника «Динамо» Артема Бєсєдіна.


– Якщо будуть пропозиції, то, я думаю, що «Динамо» розгляне варіанти того, щоб Бєсєдін пішов. Тому що, відверто скажемо, не йде цей сезон у Артема в «Динамо». Я знаю, що Луческу розглядав його, як основного форварда і дуже великі сподівання на нього покладав, але навіть по вчорашньому поєдинок з «Колосом» помітно, що якось неорганічно Бєсєдін себе почуває в київському «Динамо». Не знаю, з чим це пов’язано.


Безперечно, дискваліфікація через допінг і травма – практично два роки вилетіли з кар’єри цього футболіста. Але зараз йому знайти спільну мову з партнерами дуже складно. Я думаю, що, можливо, навіть Бєсєдіну було б краще куди-небудь піти, щоб змінити атмосферу, оточення і декорації.


Можливо, там би справа в нього пішла набагато краще і ха деякий час ми б заговорили про нього як про форварда, який може стати основним нападником збірної України. Зараз я, чесно кажучи, в це вірю слабо.

Які ще пропозиції ви чекаєте? Самі шукайте кому спіхнути цього бомбардира з доплатою! Ну або знайдить йому іншу роботу. Невже в офісі у Суркіса немає вакансій?
Да переведите в опорники к Сидору в пару.Хуже не будет .
Джерело: «Динамо» розгляне варіант із продажем «вставити прізвище», якщо будуть пропозиції.

Супер новина від супер джерела!
Продати. У мене друг кішку продавав, обіцяв виплачувати аліменти на утримання.
Це точно, що для нього самого було б краще піти. І всім серцем бажаю йому удачі.