14 листопада 2022 15:19
2

"Одна машина VAR в оренді в Румунії": Вацко розніс УАФ та Прем'єр-лігу через відсутність системи відеоповторів на матчах

Відомий футбольний коментатор та журналіст Віктор Вацко обурений відсутністю VAR на ключових матчах чемпіонату України з футболу.


Центральний матч 13-го туру УПЛ між Шахтарем та Зорею (2:2) проводився без VAR. Під час цього матчу було три спірні епізоди, які можна було б переглянути під час матчу, але системи відеоповторів не було.


Коментатор заявив, що зараз два автомобілі використовуються УАФ не за своїм значенням – один працює на матчах у Румунії, а інший як телевізійна станція.


«Навіщо було купувати три машини, у тому числі витрачати гроші наших клубів, якщо ми добровільно відмовляємось від їхнього використання. У футбольних кулуарах ходять чутки, що одну машину віддали в оренду до Румунії. Інша машина VAR використовується як телевізійна пересувна станція. Чому працює лише одна машина із трьох?».


Віктор Вацко не розуміє, з якою метою в Україні є три машини VAR, але в чемпіонаті використовується лише один автомобіль.


«Вартість однієї машини – 300 тисяч євро. Ми Швейцарія? Ми Англія? Що можемо дозволити собі такі гроші? 600 тисяч євро, нахрен вони нам потрібні, це хіба гроші для нас, чи що? Може, ми колекціонери, і нам важливо, щоб було багато машин?», – заявив Вацко в ефірі авторської передачі на ютубі.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Хотілось би сам договір оренди побачити. З його змісту може бути від зловживання та корупцією (сума оренди яка?) до зневаги до України та українців під часввйни (яка дата договору та йоготермін дії)?!
+