3 листопада 2022 23:54
56

"Динамо" – "Фенербахче" 0:2. Ліга Європи. Гірше було лише один раз

"Динамо" - "Фенербахче" 0:2


"Динамо": 1.Бущан - 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Забарний, 2. Вівчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 11. Ванат - 41. Бєсєдін

Запасні: 35. Нещерет, 74. Ігнатенко, 7. Кабаєв, 9. Перріс, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 30. Діалло, 34. Сирота, 94. Кендзьора


"Фенербахче": 1. Алтай Баїндир - 7. Кодіоглу, 4. Азіз, 41. Салаї, 21. Осаї-Самуель - 5. Вілліан Арау, 27. Креспо, 10. Арда Гюлер, 13. Е. Валенсія, 18. Лінкольн - 23. Батшуаї

Запасні: 54. Четін, 97. Ак'юз, 17. Арат Джан, 94. Демір, 6. Аліоскі, 69. Коджатюрк, 26. Зайц, 99. Емре Мор, 80. Юксек, 15. Кінг, 20. Жоау Педру


Прев'ю


Вже сьогодні, 3-го листопада, «Динамо» проведе свій заключний поєдинок у рамках групового етапу цьогорічного розіграшу Ліги Європи. Суперником київської команди буде турецький «Фенербахче».


Варто зазначити, що ніякого турнірного значення для підопічних Мірчі Луческу цей поєдинок не має. «Біло-сині» дочасно втратили шанси на так звану євровесну, не зумівши переграти минулого тижня кіпрський АЕК Ларнака (3:3) і зайнявши останнє місце у своєму квартеті.


Попри це, динамівці мають чудову можливість гучно грюкнути дверима і помститися турецькій команді за недавню поразку. Нагадаємо, що попередня зустріч киян із «Фенербахче» завершилася перемогою колективу зі Стамбула із рахунком 2:1.


До зустрічі із турками «Динамо» підходить у піднесеному настрої, оскільки днями здобуло впевнену перемогу над «Кривбасом» (3:1) у матчі чемпіонату України. У цьому матчі за «біло-синіх» забивали Віталій Буяльський, який оформив дубль, і Владислав Ванат.


Однак і «Фенербахче» вирушив на поєдинок з київською командою впевнений у власних силах, адже минулими вихідними здобув не менш переконливу перемогу в місцевій першості – розгромив «Істанбулспор» (5:2).


Орієнтовний склад «Динамо»:


Нещерет – Тимчик, Забарний, Попов, Вівчаренко – Сидорчук, Гармаш, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено хорвата Дуе Струкана.


Трансляція матчу буде доступна на Megogo та Volia TV. «Динамоманія» о 22.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.


«Динамо» - «Фенербахче» ON-Line

Мда... чудо- футболисты во главе с супертренером(
не тiльки Жора i Попов, пiдбiр в опорнiй зонi хто проспав i залишив гравця? Наш любимий трутень 8 номер, якого ще ААМ ставив в пару до Сидорчука i потiм отримував атаки через центр. Скiльки рокiв вiн це робить, але ж нiХто в клубi нiчому не вчиться.
Сховати
Це не трутень, а прутень
Привет Жора
Попов тупой ....
Дід мочить, що за склад? Хоче він тої компенсації походу))))
Дурня якась
Ванат на фланзі? Випусти Діалло, це остання гра, без турнірного значення, дай пограти резервістам, нє, він і далі ігнорує гравців
Сховати
Леханыч, у деда деменция =(
Сховати
Marshall Wade, а чому нікому не приходить така мисля, що це ахметка заслав цього "козачка"? Коли в шахті був повний безлад - дали нам виграти дещо, а потім кротік почав працювати.

Причому, як по-ієзуїтськи він це робить! 99% вболівальників знають, що з деякими гравцями ніякого толку не буде. А він їх тулить постійно.
Сховати
Major, виглядає саме так.
Сховати
Андруш, а я не забув одну Деталь: перед тим як погодитись на запрошення суркісів, Лучік питався у рижого крота, чи він не проти!!!
Питання: а чому це він мав питатись?
І друге: про що вони там "общались" - ніхто не знає.
О, кротенята "зашевелились" :) мінусуйте, мінусуйте, значить правда.