23 жовтня 2022 14:50
82

"Динамо" – "Ворскла" 1:1. Чергова прикра осічка

"Динамо" - "Ворскла" 1:1


"Динамо":
35. Нещерет – 94. Кендзьора, 4. Попов, 34. Сирота, 20. Караваєв – 5. Сидорчук, 20. Лонвейк, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 74. Ігнатенко, 75. Авраменко, 2. Вівчаренко, 6. Бурда, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 11. Ванат, 19. Гармаш, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 28. Кулач, 30. Діалло,


"Ворскла": 31. Різник - 3. Зайков, 4. Пердута, 6. Скляр, 20. Кравець, 17. Чеснаков, 16. Сефері, 29. Бацула, 33. Марлісон, 39. Челядін, 80. Юрченко
Запасні: 51. Ісенко, 61. Домолега, 18. Павлюк, 13. Яворський, 95. Феліпе, 7. Олійник, 10. Тотре, 11. Степанюк, 19. Козиренко, 15. Кулаковський, 8. Кравчук, 89. Річардс


"Динамо" - "Ворскла" ON-LINE


Прев'ю


У 9-му турі чемпіонату України "Динамо" на стадіоні імені Лобановського прийме "Ворсклу".

Нагадаємо, що у своїй минулій грі кияни з рахунком 1:3 поступилися "Шахтарю" і на даний момент з 9-ма очками посідають 8-е місце у турнірній таблиці.


Що стосується полтавців, то минулого туру команда Віктора Скрипника мінімально програла "Руху" і розташовується на 12-му рядку, маючи у своєму активі 7 пунктів.

Сьогоднішній матч із "Ворсклою" пропустить основний центрбек "біло-синіх" Ілля Забарний. Динамівець був вилучений у матчі з гірниками і тепер відбуває дискваліфікацію.


Минулого сезону "Динамо" зустрічалося з "Ворсклою" у 14-му турі та у рідних стінах програло з рахунком 1:2. За динамівців забив Вітінью, а за полтавців Ранжел та Олів'є Тілль.


Орієнтовний склад "Динамо":


Нещерет – Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено максима Козиряцького.


Транслюватиме матч канал "2+2", а також клубний канал "Динамо" у YouTube. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію Початок о 13:00.

Цікавить лише одне питання,чи лікується збочення у Суркіса?Якщо так,то як?Луческу вигнали з шахти,вигнали в кацапів і только наш благадєтєль пасматрєл в глаза і побачив,що цей чортяка научіт маладих рєбят.
Сховати
Ви забули ще про збірну Туреччини, там теж його погнали.

А він таки навчив - пасувати назад від штрафної суперника. Що ще? Ніц.
Андруш, справедливості раді він навчив.І результат дав,минулі сезони в лч це доводять.
Криза яка прийшла не викликана роботою Луческу.Але він нічого вже не зробить і недасть команді.Клуб в кризі ,проблема першочергова не в ньому,але з пора з ним прощатись бо всі інші зміни скоро не настануть,а зміна гол.тренера це як мінімум нова надія .
Сховати
Тарас,
абсолютно верно. Луческу построил сегодняшний Шахтер, с которым брал трофеи, включая европейские. А с руководством в лице Суркиса и Гвардиола с Клоппом бессильны
Как я и предполагал -маринованый в запасе Лонвейк сходу показал,что умеет играть в футбол лучше постоянно тасуемых на этой позиции Шепелева/Андриевского.Жаль только,что на ЛЕ не заявлен
Сховати
Ширинкович, він збори з Луческу не проходив
Невдалі результати команди вже не викликають люті чи розчарування як раніше.
Команда на дні.Поки клуб належить Суркісу іншого не буде.
Ну і Луческу на вихід.
З появою у старті Кабажва вже було розуміло, що граємо в меншості . Гаєрмаш чудово розпочав, але як важливо на 5 хвилин на його вистачило . По порожніх не влучаємо..
падаємо далі.... це агонія.... Луче уходь вже, не мучай ні себе, ні нас..... і забери з собою півкоманди "мажорів"...
ІМС такий дурак, що буде згадувати як Ахмєтов-пітух не звільнив Лучєску і виграв кубок УЄФА, і буде продовжувати цю агонію все далі і далі.
Луческу упорно доверяет Сироте место левого центрального защитника только из за его сносной левой ноги.
У парня абсолютно нет скорости,что ставит приговор его дальнейшей игре на серйозном уровне.Плюс нет цепкости,которая к примеру есть у Попова.
Абсолютно похожий по типажу и умениям игрок на Сироту-это Кривцов с Шахты.Также нет ни скорости ни цепкости,ни умения играть на втором этаже несмотря на габариты.Есть только сносная правая нога.
Проще попробовать все таки научить тактически играть Попова(несмотря на низкий игровой интеллект) чем возиться с абсолютно безперспективным Сиротой
Сховати
Ширинкович, А что насчёт Бурды? Неужели он настолько хуже сироты?
Сховати
trahim, Бурда-типичный спорстмен.То есть также такой типаж игрока(ка ки Попов,который полагается исключительно на физику).После стольких травм он уже не потянет сколь нибудь серйозны
Сховати
серйозный уровень,тем более 3 игры в неделю..к сожалению
Сховати
Ширинкович, ясно! Печально!
Ширинкович, своїм розумом Сирота таки більш схожий на Матвієнко . А це головне . Раніше мож було б казати, що він поступається Попову у отборі, зараз вже ні. Гравець, який починає всі атаки, годує пасами всю штрафну, лиш забийте . Та й Кривцов досить дивне порівнювання.взагалі нічого спільного не бачу Його більш з Поповим можна було б порівняти. Містер міг би поставити Попова ліворуч, а Бурду праворуч , але ж грає Сирота, бо він дійсно грає. Що у нас за бардак в нападі???? Може ми різний футбол дивимось?

Как же меня бесит караваев! Лонвейк как лось пол поля пробежал в то время когда на заднем фоне мял яйца етот поц!
Караваев просто в экстазе!
Сирота привiз вже бiльше мячiв нiж команда набрала очок в цьому сезонi. Та хоч Кендзеру туди поставте, гiрше не буде.
Сховати
Як на мене, Сирота ледь не єдиний, хто ще граєУмник,
А вам дійсно подобається, як сьогодні грає Кендзьора?????