22 жовтня 2022 14:07
2

"Він переживає непростий час": Панков розкрив плани Мілевського на подальшу кар'єру

Футбольний агент Олександр Панков розповів про творчі плани екс-футболіста Динамо та збірної України Артема Мілевського.


Панков був як агентом Мілевського, а й його другом. Саме Олександр допоміг екс-футболісту запустити ютуб-канал «Міля», який поки що перебуває на паузі через війну в Україні.


Мілевський дуже скоро випустить перший після початку війни випуск на своєму ютуб-каналі, заявляє Панков. Саме ютубом хоче займатися екс-футболіст.


«За моєю останньою інформацією, Артем хоче повернутися до питання контенту на Ютубі. Думаю, найближчими кількома тижнями з'явиться перша серія на каналі після початку повномасштабного вторгнення. Він хоче розвиватися у цьому напрямі».

Також Панков заявив, що Мілевський зараз переживає непростий час, але він уже виходить із цього стану.

«Мілевський зараз у Києві, переживає непростий час, але потихеньку вже виходить із цього стану – починає оживати. Дай Бог, щоб йому цієї енергії вистачило, щоб перезапуститись і жити далі, незважаючи на всі складнощі в нашій країні», – заявив Панков в інтерв'ю Football Hub.

Как бы тема нормальный парень, но блин лицо на его последних фотках говорит что там не только пиво сегодня в его жизни. В целом то парень неплохой, желаю пройти этот период и найти себе себя.
Точно, сейчас как раз время для шоу!