7 жовтня 2022 00:45
3

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Попова після цієї гри, я б відправив не в дубль, а торгувати картоплею на базар"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував підсумки гри Ліги Європи "Ренн" - "Динамо".


Відскочити не вдалося. Настав час підбадьорити киян. Луческу повністю програв тактичну дуель. Я не побачив його реакції під час поєдинку. Важко сказати, чим вони займаються у тренувальному процесі. Команда виглядає просто некерованою. Відсутність організації гри в обороні, гравці створюють вигляд відбору м'яча, величезний брак у передачах, програні дуелі у штрафному майданчику. Немає агресії, згаслі очі майже у всіх. Про атакуючі дії взагалі промовчу. Щось відбувається усередині. Напевно треба "перевзутися"?


Гравцям пхати не хочеться, але Попова після цієї гри, я б відправив не в дубль, а торгувати картоплею на базар.
Я звичайно вибачаюсь за свої емоції, але терпіти і мовчати більше немає сил. Всім Добра....
Керуючись теорією Заховайло, за цим самим принципом і аналогічні помилки в пару до Попова потрібно відправити ще й Сироту з Циганковим..Тут не стільки питання по персоналіям , скільки до самої системи пітготовки гравців, їх тактичних навичок та індивідуальних здібностей, а також відношенням до своєї справи.. Ну не можливо перемогти суперника , коли всі грають з думкою про те , щоб не помилитися , всі обернені лицем до своїх воріт , всі паси назад і уся гра команди відбувається , виключно, на своїй половині поля і з пасом своєму воротареві.Тут однозначно , психологічна яма.
Сховати
himars_2022, як можна порівнювати помилки Попова с помилками Циганкова і Сироти? Попова у цих двох іграх взагалі нічого не показав: ні відбору, ні підбору, ні гра головою( що у своєму, що у чужому штрафному майданчику)постійні привози( шо в першому, що в другому таймі). Інтелект Циганкова і Сироти с інтелектом Попова? Так, вони теж помилялися, але ж скільки вони зробили на команду, як вони бачать поле. Попри всі очікування, ми у Попова цього не побачили. Але ж дійсно, ні один Попова винен, програла команда.
Да, вопросов к команде все больше и больше. И главный вопрос - они не могут или уже и не хотят?