3 жовтня 2022 20:12
4

Журналіст: "Прем’єр-ліга - це завжди була "вотчина" "Шахтаря", ніхто навіть ніколи не приховував цього"

Ігор Циганик висловив невдоволення рішеннями УПЛ щодо календаря.


Журналіст наголосив на тому, що "Шахтарю" раніше перенесли матч проти "Металіста" з Ужгорода до Львова і дозволили пізніше зазначеної дати зіграти з "Львовом", а "Дніпру-1" перенесену зустріч 1-го туру з "Олександрію" поставили перед очним протистоянням з "гірниками".


"З маленьких дрібничок складається потім картина про те, що комусь ми робимо "променад". Там трішки, там трішки, там трішки. Прем’єр-ліга – це завжди була "вотчина" "Шахтаря". Це ніхто навіть ніколи не приховував, ще коли вона починалася тільки. Федерація була динамівська, Прем’єр-ліга – шахтарівська. Нічого не змінилося. Абсолютно нічого.


І потім одного очка, можливо, десь не вистачить. А гра "Дніпро-1" - "Шахтар", наприклад, взагалі може стати ключовою у розподілі сил у чемпіонаті", - додав Циганик.

Шановнi,хто та чия шiстка,то зараз справа десята,скажiть,що вiн не правий в данiй ситуацiї.Я не є прихильником даного суб'єкту,але змушений погодитись з його думками.
Як би хто до нього не ставився, але він один не боїться говорити правду про шахту, на відміну від всіляких вацків, бурбасів, бебехів і т.д.
Сховати
dynamic1927, просто йому платять Суркіси і Коломойскій, а так він нічим не краще, ті ж яйця тільки збоку)
Циганик - це завжди була шістка Бєні, ніхто навіть ніколи не приховував цього