17 вересня 2022 10:55
4

Зінченко – найдорожчий футболіст України, Циганков третій у списку

Експерти порталу Transfermarkt оновили трансферну вартість футболістів. Відтак захисник "Арсеналу" і збірної України Олександра Зінченка тепер коштує 32 мільйонів євро.


Зінченко став найдорожчим українським футболістом. Другим по вартості є півзахисник "Аталанти" Руслан Маліновський - 28 мільйонів, третій - хавбек "Динамо" Віктор Циганков - 25 мільйонів євро.


Попередня трансферна вартість Зінченка становила 25 мільйонів євро.

за 25 лимонов он должен был сам в одну калитку выносить этот АЕК вперед ногами, а так для атакующего игрока ни разу не подавшего острой передачи и даже не пробившего по воротам за 90 минут с представителем чемпионата кипра, ну какие нафик 25 лямов????...... Думается уйдет бесплатно в какую то команду второго эшелона и со своей травматичностью будет или лечиться или греть банку, ведь вспоминая того же Коно в такие же годы, который В ОДИНОЧКУ просто мог рвать в атаку весь фланг РЕАЛА и при этом чаще грел банку всевилье, чем играл, и глядя на этого циганкова, который даже с представителем кипра не совершил НИ ЕДИНОГО опасного действия за весь матч.......
а, Муд..., Мудрик, де????
Його ж за 100+ лямів збираються продати!!!)))
Сховати
Минотавр, просити і отримати - різні речі. Але з урахуванням того, що кроти вміють продавати (на відміну від декого), то не здивуюсь якщо отримають гарні гроші. Правда, досвід з продажів у кротів більш-менш по бразилах, українців вони якраз таки продавали за куди скромніші гроші.
А по Циганкову ціна явно завищена.
Сховати
serg_max, Чегринского за космос продали