2 вересня 2022 16:33
4

Дмитро ДЖУЛАЙ: "Циганкову треба було йти з "Динамо" десь два роки тому"

Коментатор Дмитро Джулай поділився своєю думкою про ситуацію Віктора Циганкова в "Динамо".


- Треба було йти десь два роки тому. Треба було його продавати. Випадок Циганкова мало чим відрізняється від багатьох таких випадків за останні 20 років. Можна згадати, як продають "Бенфіка" та "Порту". І як продає "Динамо". Не слід забувати, що у листопаді Циганкову буде вже 25 років. Ми вже не говоритимемо про молодого та перспективного гравця. Це вже буде виконавець, який має вирішувати долю серйозних матчів у серйозних турнірах.


Чи можуть "Севілья" та "Вільярреал" купити Віктора? Так, якщо їм потрібний такий футболіст просто зараз. Але я не думаю, що вони мають таку ситуацію. Перехід до "Вільярреалу" був би викликом для Циганкова. Емері вміє підтягувати рівень гравців. Потенціал у Віктора завжди був. Питання, як би він його розкрив, пішовши з "Динамо" два роки тому. Наразі ми цього вже не дізнаємося.

Люд на біля футболу вже багато-багато років, а такі дурні коментарі.
Сховати
Karlos, обгрунтування?Джулай все по-факту: Циганков вже два а то й три роки на одному рівні топчеться бо ДК не дає шансу рости!
Сховати
VoValdo,
Обгрунтування? А де вони в Джулая?
Динамо не дає шансів рости? Які такі шанси? Динамо народило та виховало його хлюпиком? Чи Динамо не дає йо у можливості в кожній грі з відверто слабкими командами УПЛ демонструвати високий рівень в кожній грі, а не тоді, коли Вітя ощасливить нас своїм настроєм на гру? Циганков не де онструє стабільної гри високого класу щоб продати його! Бо є така елементарна річ - щоб продати потрібно наявність відповідного покупця! При цьому у Віті ж і футбольні, в фінансові амбіції. А порівнювати Динамо з Бенфікою - це взагалі ідіотизм!
Сховати
Karlos, Джулай сказав: "...Треба було йти десь два роки тому." - це ключова фраза вьюхи, далі людина обгрунтувала своє судження. Ви пишете : " такі дурні коментарі..". В контексті чого це сказано - не написали ! Порівняння з бенфкою і Порту - це лише про те, що все потрібно робити вчасно , тобто коли футболісту боло роки 22 і він досяг певного ігрового рівня і мав попит на трансферному ринку - його потрібно одразу продавати. В Динамо ж цих футболістів "маринують" роками , а потім у них або нічого не складається в Європі або просто дограють в ДК.