1 вересня 2022 22:06
8

Ігор СУРКІС: "Ніхто нікуди не йде"

Журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський додзвонився до президента Динамо Ігорю Суркісу і запропонував закрити всі трансферні питання щодо його гравців разом із закриттям вікна для європейських клубів


(Про пропозицію Тоттенгема по Забарному) Не було жодної пропозиції. Може, якісь клуби його й торгували. Надавали агентам мандатів, але тільки до "Динамо" нічого не дійшло.

(Про перехід Циганкова) Віктор залишається у Динамо. Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах – прозвучала ініціатива агента гравця Пере Гвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче Жирона. Фінальна пропозиція – 10 млн у кілька траншів, розтягнутих на два роки. Я ввічливо подякував, але відмовив. Я вважаю, що лідер Динамо не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином. Погодитися на це можна було лише за умови, що йдеться про топ-команду. Жирона – нехай і клуб із «Сіті груп» – до таких не відноситься. Це рішення було прийнято свідомо, з розумінням можливих втрат.

(Про майбутнє Циганкова) Ми дуже любимо та поважаємо Віктора. Він матиме час, щоб своєю грою в Лізі Європи та в УПЛ довести, що він гідний того, чого прагне. Ми вестимемо з ним переговори про продовження контракту, але не збираємось вмовляти чи примушувати насильно. Він – не раб Динамо. Нехай чинить так, як вважає за потрібне. Я не боюся втратити гравця. Я взагалі, нічого не боюся, і на шантажі та ультиматуми не реагую. У житті буває всяке. Ми пам'ятаємо випадок з Ярмоленком, і пам'ятаємо з Конопянкою… Усі люди різні, але кожен має своє право…
Ніхто нікуди не йде - це девіз трансферної політики Динамо останніх 20 років.
Сховати
dant,
Це девіз усіх справжніх уболівальників у світі. Ніхто не хоче щоб команду покидали лідери, окрім не далеких глориків.
Багато буде зараз каміння і бік Суркіса. Не відпустили... Бла-бла-бла... Ах, так! Сурок ще й жлоб, грошей не дає. А Суркіс винен лише в тому збігу обставин, що в Динамо виростив купку піжонів, які не мають ні "яєць", ні поваги до себе. Якісь самозакохані безхребетні хлюпики. От кому можна продати Циганкова, що грає через пень-колоду і то, коли не болить прищик, який щойно виліз.
Щодо Луческу... Інший давно б пішов! Сотні разів бачив на власні очі, коли до розв'язання пуповини тренер примушує рухатися вперед з м' ячем, вирватися по флангу... Що роблять перелякані звьйозди? Кенджора, Сидорчук, Шепелєв... - це взагалі постійні передачі назад.
Наразі, єдина світла постать в команді - Жора.
Сумно все це
По Циганкову все логично, если правда о Жироне и 10кк! Допустим он уйдет с.а., но при этом поможет Динамо занять первое место и путевку в Лч (30кк), то условно получим 20кк.
Сховати
Gast, Путевки в ЛЧ уже нету. Чемпион ЧУ будет идти отборочные туры по пути чемпионов, что легче чем путь нечемпионов (в этом году мы уже пролетели), но все равно далеко не гарантирует группу ЛЧ и указанные вами деньги.
Как всегда, похоронить карьеру игрока это к Суркисам
після демаршу Мірчі це було очікувано. Команда й так суттєво неукомплектована і відпустити ще когось з основних гравців ... ми б банально втратили і тренера у вересні і тоді все повністю пішло в рознос.

Взимку Севілья запропонує Віктору попередній контракт, бонус за підпис вільним агентом буде великий. Загалом і серьйозний статус клубу і великі гроші він отримає, питання в тому, як він проведе цей рік. Бо безкоштовно можна прийти і в статусі запасного.
Лишний повод подумать об уровне Цыганкова,раз предложение было только от Жироны.Рынок показателен.
А отпускать сейчас Цыганкова нет смысла,замены ведь нету нихрена благодаря чудо-селекции