29 серпня 2022 11:34
7

"Це насмішка, а не список". Ведуча - про вручення Зеленським державних нагород до Дня Незалежності

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня незалежності удостоїв державних нагород ряд публічних осіб, державних діячів, діячів культури, а також працівників ЗМІ.


Ведуча проекту «Без цензури» Марина Данилюк-Єрмолаєва висловилася на своїй сторінці у Facebook про осіб, які отримали такі нагороди.

- Попросили пройтись по списку орденосців, нагороджених Зеленським до 24 серпня.

З усього списку дуже чітко побачила десятки достойних.
Чмут, Дейнега, Притула, Ножевнікова Катя — тут питань нема, відомі волонтери.

Цаплієнко, Наташа Нагорна, Олексій Продайвода — воєнкори високого рівня, достойна робота.
Василь Вирозуб і кілька військових капеланів — теж все дуже заслужено.

Широко заплющимо очі на попередні бзіки Усика — навіть йому орден виглядає більш-менш на тлі перемоги над Джошуа. Хоча можна було і потерпіти.

Не побачила наших крутих медиків, які рятують людей на фронті — сум. Жодного азовця бодай посмертно — в Маріуполі чимало достойних загинули.

Але Пікалов і Кошовий «за заслуги ІІІ ступеня»? Це так взяти і харкнути в лице усим захисникам, усім тим, хто півроку живе про ЗСУ. Панібратство, кумівство, клоунада. Ми пам’ятаємо, як нагороджували попсу і друзів минулого року. Але Боже! Найстрашніше зараз бачити, коли діти загиблих героїв зі сльозами на очах отримують ордени за тата чи маму. А тут два здорові бики, які публічно заявили, що «не збираються боронити Україну, бо не мають жодного військового вишколу».

Наталія Раєвська із орденом княгині Ольги — це Наталка Мосейчук. Та сама, що «мову на хліб не намажеш» і «Захід втомився від України» напередодні великого вторгення. Огидне бля@ство!
Горбунов, Данилко, Козловський, Могилевська — від їх орденів просто головний біль. Колгосп зірок у чистому вигляді. Так само список робітників 1+1 — самі більші борцуни за перемогу «антонін» над здоровим глуздом.

Верещук. За що орден? За заяви з минулого про любов до Путіна, за шатл з Чонгару, за ганебну учать у внесенні бодай в списки полонених? За політ на парасольці чи шалену участь у тотальному розмінуванні напередодні війни?

Монастирський. Є великі питання бо буксуванні адекватного закону про зброю. Є так само питання щодо участі МВС у питанні звільнення полонених, які рахуються в їх структурах. Є питання з долею строковиків Нацгвардії в Маріуполі — десятки матерів шукають своїх синів. Так само питання постійних покатушок тут людей із РФ.

Кубраков. Ага прям флешбек «ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги» 18 лютого.

Це насмішка, а не список. Це суспільна демонстрація «я царь і що хочу те і роблю». Парад челяді — за невеликим винятком (див абзац перший). Ніхто нічого так і не зрозумів. Особливо огидні 90% списку на тлі кримінальних переслідувань Кривоноса і Марченка, та постійних покусувань Залужного.


А де, скажіть, зірка Героя народно-заслуженому Монатіку?
Сховати
та рік тому прямо на МАЙДАНІ якийсь орден йому вліпив
...ный ПОЗОР
Якось все однобоко у вас редактори, тільки все проти влади виставляти. Я розумію що вам так можна), але якось не пасує під час війни. Або краще ідіть зараз у владу і зробіть краще, підкреслюю зараз. Чи ви можете похизуватись розвитком вашого сайту, що 10 років тому-то зараз, а ні трохи більше реклами. Я с повагою, без образ, бо давно з вами тут.
Сховати
Roman DK, Roman DK, можемо, і якщо ви цього не помітили, то може вам краще сайт змінити?
Сховати
Евгений Сидаш, про політику в нас різні погляди це я зрозумів, і це нормально але хочаб не однобоко треба. А ось стосовно сайту все добре, я давно з вами і тут погляди сходяться) а що стосується цитати про сайт, так я про те що не все так просто, і не завжди виходить як хочеться. І сайту бажаю процвітання.
Є такий "побитий" вислів -" Цирк поїхав , а клоуни залишились..." Так тут можна цей вислів перефразувати - " Цирк нікуди не поїхав і клоуни ті самі залишились.."