28 серпня 2022 20:52
8

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Рішення грати у Львові було великою помилкою. Наполягав на тому, щоб ми їхали до Києва"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу відповів на питання журналістів після поразки від СК "Дніпро-1" (0:3) у матчі 2-го туру української Прем'єр-ліги.


- Чому "Шахтар" грає у Києві, а "Динамо" - у Львові?

- Рішення грати тут було великою помилкою. Я хотів, щоб матчі з "Дніпром-1" та "Зорею" ми провели у Києві. Хлопці два місяці тому виїхали з України, з того часу не бачили своїх сімей. Ще у матчі-відповіді з "Бенфікою" я відчув, що психологічний стан гравців поганий. Тому наполягав на тому, щоб ми поїхали до Києва.


Коли матчі проходять без уболівальників, мають бути додаткові емоції, які дозволять футболістам вийти на гру зі свіжою головою. Цього сьогодні не було. Психологічний стан команди знову був поганим. Напевно, у тому числі тому, що хлопці надто довго не були вдома, не бачили рідних.


Що стосується самого матчу, то треба визнати, що суперник грав набагато агресивніше за нас. До того ж, вимушена рання заміна у нашому складі внесла свої корективи. Зрештою, ми пропустили гол - знову зі стандарту, знову, як і в матчі з "Бенфікою", не дограв до кінця Бєсєдін.


Після першого голу "Дніпро-1" став діяти ще агресивніше, відразу змінилася картина на полі. Коли пропускаєш першим, грається зовсім інакше.


У другому таймі футболу практично не було - затягувань часу було стільки, що сама гра загалом тривала, напевно, 15-20 хвилин. Ці зупинки були спрямовані на те, щоб нервувати футболістів, щоб кожен займався суперечками, а не грою. Футболу після перерви по суті не було.


Ми зараз у складній ситуації, але треба перебороти цей момент. Сподіваюся, повернення до Києва сприятиме цьому.


- Забарний сьогодні провів свій останній матч за "Динамо"?

- Чому? Ви вважаєте, що він може більше не потрапити до складу?


- Ні, мова про його можливий трансфер.

- Можливо, для мене це був останній матч [в "Динамо"], але не для Забарного.

Дід плакався на пресухі, що мов пів року не були вдома , що не хотіли грати у Львові , а в Києві ( хто заважав це зробити? , хто за цим стоїть?)? Що давно ( два місяці)не бачили сім'ї....Спитайте хлопців з передової , скільки вони рідних не бачили, і що вони щодня переживають і бачать???? Яка у них психологічна травма??? Бездарі, ледарі , свині позорні...інших слів не підберу для цих зажиточних мажорів....Стидоба....Так сьогодні грати ( не грати зовсім) і віддаватися на полі улюбленій справі , якій присвятив усе життя в рідній Україні, в якій йде війна.. Де ваша совість? Одні піар балачки для преси і красиво слівця.... слів немає і прощення..
Піжони-нєженки засумували :)) Гнати всіх в три шиї!
Вони точно за кордоном тренувались, готувались до сезону? По грі, ніби вони їх в підвалі тримали весь час! Розумію, що всі люди і скучають за рідними але то не має так вплинути на їх професіональні здібності.

Склад потрібно підсилювати це точно!
Можливо знайшлиб Бєседіну позицію десь подалі від нападу!))))
Сховати
KeL, тоже интересно почему у нас нет альтернативы Артему? Кажется что Будковский и Селезнев больше толку дали бы сейчас Динамо
Когда закончится эта "вера в Беседина"? Это рахит тяжелой степени. Уже нервов не хватает смотреть на это! Какого-то прохожего с улицы взяли и на поле выпустили.... Есть же молодой и талантливый Ванат. Выпускайте его! Наигрывайте его, давайте ему шанс! Чего в этого Беседина уперлись?! Уже столько шансов ему давали.... И продолжают рахита этого выпускать....

Что с трансферами? Где тот же Кабаев? Почему Шахтер покупает Бодю Михайличенка, Петряка, Зубкова, Джурасека. Почему Днепр легионеров приглашает. Почему Динамо нихрена не делает?!

Почему не послушали Луческу и не играли в Киеве? Почему Мистер на отставку намекает? Опять руки выкручивать тренеру стали?
До речі, хтось звернув увагу що на трибунах НСК Олімпійського вже є сидіння з датою заснування Шахтаря?
Вони вже там прописались?
Сховати
Скорее всего одевают на сидушки чехлы
Леханыч, шахта заснована в 36 році, а на сидіннях було u24, що напевно означає UNITED24!