18 серпня 2022 19:52
7

Як грає шведський нападник, якого сватають у "Динамо"

Фото - ua.depositphotos.com


Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що "Динамо" виявляє інтерес до 29-річного шведського нападника "Леха" Мікаеля Ісхака.


Пропонуємо Вашій увазі відеонарізку з грою футболіста:



І ще додам, ІМС міг би подзвонити Реброву за консультацією. В чемпіонатах ОАЄ, Саудівській Аравії, Катару чимало непоганих нападників, що поїхали за довгим доларом, знайти в таких чемпіонатах якісного вільного агента чи нападника з контрактом що завершується для ДК досить вірогідно.
Форвард фінішер для УПЛ. З такіми скілами проти Бенфік буде ще безпорадніше Беседіна.
І загалом ця кандидатура навіть у військовий час має зразу ж ідти у сміттєве відро. ІМХО ми вже бачили його більш молодшу і покращену копію - Соля.
Під нашу контратакуючу модель гри основні вимоги мають бути: дриблінг, швидкість прийняття рішень та швидкість роботи з м'ячем. Тому дивимось, що там за бразильця нам пропонують, і якщо серія А зараз для нас дорого, шукаємо в серії Б, Уругваї, Парагваї та інших латиноамериканських країнах. Там є купа людей під 30 та за 30ть, для яких в Европу вже пізно, але які регулярно забивають і на 1-2 сезони ще можуть нам допомогти. Нам треба заткнути проблемну позицію на час війни, контракт 1-2 роки і пристойна зарплата з бонусами за забиті голи і зіграні матчі. Не потрібно там шукати талант за 5-8-10 млн.
Це називають грати на чистих м"ячах? Майже всі голи із зони штрафного майданчика. Грає обома ногами і головою теж вміє, техніка удару хороша. Чи дадуть так грати у нас?
Сховати
Буковина, Чимось він схожий на Бензему))))
Сховати
ryhanski, ну не знаю, може бородою? ))
Беседін краще
Сховати
Akela, нічого не хочу сказати про Беседіна (дуже роботящий нападник), але після травми за збірну, він взагалі віт слова зовсім ніякий...
Можливо тільки я це помітив, так ще і здається схуд.