17 серпня 2022 08:21
5

Вболівальники "Бенфіки": "Коли-небудь Netflix зніме серіал про "Динамо"

Фото - ua.depositphotos.com


Португальські вболівальники не сумніваються, що "Бенфіка" обіграє "Динамо" і зможе потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів. Вони вважають свій клуб набагато сильнішим і вірять, що "Бенфіка" пройде "Динамо" так само впевнено, як це було у матчах із "Мідтьюлландом" у попередньому раунді. Усі розуміють, що матчі з українським клубом можуть вийти не такими видовищними через оборонний стиль гри "Динамо", але не сумніваються, що тренерський штаб знайде можливість зламати оборону киян.


Joaqium: Взагалі-то ми минулого року ми вже грали проти "Динамо" і без жодних проблем взяли 4 очки в матчах з ними. А могли й усі 6. І тоді "Динамо" не мало таких проблем, як зараз. Було б нерозумно думати, що вони стали сильнішими за цей рік і зможуть скласти нам серйозну конкуренцію за вихід до групового раунду.

Rocha: Думаю, що ми виграємо 5:0 на виїзді та 6:0 вдома. Якщо серйозно, то з українцями дуже важко грати. Саме через те, що у них у країні війна. Відступати їм нема куди.

Maldonado: Спеціально переглянув матчі "Динамо" зі "Штурмом". Що можна сказати про українців? Вони не вражають. Це якщо стисло. Якщо більш розгорнуто, то тактика Луческу полягає у глухій обороні та контратаках. Це працювало минулого року у деяких матчах, це працює і зараз. Нічого нового румунський тренер не вигадав.

Pinto: Якщо навіть Жорже Жезуш, старий невдаха, зумів минулого року обіграти Луческу, то у Роджера Шмідта взагалі не повинно виникнути жодних проблем із румунським тренером та його українською командою. Ставлю на впевнений прохід "Бенфіки" до групового раунду Ліги чемпіонів.

Gois: Ви вибачте мені за відвертість, але якщо "Бенфіка" примудриться програти такому слабкому супернику, то потрібно буде все кардинально міняти в клубі. На сьогодні "Бенфіка" з таким складом має претендувати на вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Це завдання-мінімум для Роджера Шмідта.

Leo: Я бачив матчі "Динамо" з "Фенербахче", тому що хотів подивитися на нову команду Жорже Жезуша, і можу сказати, що турки мали виграти і проходити далі. Я бачив матчі "Динамо" зі "Штурмом" і вважаю, що австрійці були сильнішими, але їм не вистачило везіння. Тому думаю, що "Бенфіка" має проходити "Динамо". Головне – це не розслаблятися завчасно.

Bexiqa: Якщо хтось сподівається побачити цікавий футбол, то скажу заздалегідь, що його не буде. "Динамо" всією командою стоятиме в обороні, сподіваючись на 1-2 контратаки. Цікаво буде лише в тому випадку, якщо "Бенфіка" заб'є 2 голи. Лише тоді українці почнуть розкриватися.

Dores: Яка дивовижна історія може статися з Давидом Нересом. Він перейшов до "Шахтаря" взимку і мав грати проти "Динамо", але за 6 місяців так жодного разу і не вийшов на поле. Наразі він може зіграти проти київського клубу, але вже за "Бенфіку". Від долі не втечеш.

Reende: Не здивуюся, якщо Яремчук знову заб'є переможний гол у ворота "Динамо". Наскільки я пам'ятаю, для нього це важливий суперник. Хоча загалом важливо, щоб ми виграли, а хто заб'є – це вже не має особливого значення. Навіть якщо це буде Влаходимос.

Costeira: Якщо говорити про шлях представників ліг у кваліфікації Ліги чемпіонів, то "Динамо" – це найслабша команда. "Рейнджерс" і ПСВ набагато сильніші, я радий, що ми не з кимось із них граємо. Ми просто не маємо права прогаяти такий шанс знову зіграти на груповому етапі Ліги чемпіонів.

Magnos: Гра проти "Каса Піа" була ганебною. Перемога 1:0 – це не той результат, на який ми чекали від команди. Сподіваюся, що футболісти просто вже думали про матч із "Динамо". Але якщо вони так зіграють проти українців, то точно програють. Сподіваюся, Роджер Шмідт розуміє, що треба серйозно поговорити із командою.

Afonso: Минулого року ми грали з "Динамо" на груповому етапі і були сильнішими. Тепер хтось із нас не зможе пройти далі. Сподіваюся, що українці продовжать свій шлях уже в іншому турнірі. Все одно вони недостатньо сильні для Ліги чемпіонів.

Miracle: Саме за матчами з "Динамо" судитимуть про тренерський рівень Роджера Шмідта. Він не має права на помилку. Він має просто обіграти слабкого суперника та вивести "орлів" до групового раунду. Інакше ніхто не зрозуміє, навіщо його запрошували до клубу.

Anagua: Роджер Шмідт у ПСВ дуже велику роботу зробив. Мені подобалася ця команда. Але "Бенфіка" мене поки що не вражає. Розумію, що минуло мало часу, але я вже маю деякі питання до тренера. Поки що я готовий заплющити очі на ці дрібні недоліки, але якщо ми не пройдемо "Динамо", то Шмідт почує все, що я про нього думаю.

Edson: Дивно, але без Нереса "Бенфіка" вже має проблеми в атаці. Сподіваюся, що бразилець зіграє проти "Динамо". Коли ти граєш проти такої насиченої оборони, як у українців, то без технічних гравців складно її зламати. Нерес вміє дивувати захисників.

Navisse: Співчуваю українцям і підтримую їх у війні проти РФ, але у футболі немає місця зайвим переживанням. Ми маємо забути про те, в яких умовах знаходиться "Динамо". Потрібно просто вийти на поле і виграти, довести на ділі, що ми сильніші і заслуговуємо зіграти в Лізі чемпіонів.

Carioca: Головне, щоб арбітри нормально відпрацювали та не допомагали українцям. Тоді "Динамо" не матиме жодних шансів на підсумковий успіх. Наскільки я пам'ятаю, арбітри давали червоні картки гравцям "Фенербахче" та "Штурму". Ми не повинні давати підстав арбітрам видаляти наших гравців.

Ivo: Груповий етап Ліги чемпіонів – це величезна мотивація для кожного футболіста. Українці відчайдушно боротимуться, діятимуть максимально жорстко. Нам важливо забити швидкий гол, щоб змусити їх нервувати та йти в атаку. Швидше за все, українці намагатимуться зіграти внічию 0:0, щоб усе вирішити у матчі-відповіді.

Feliciano: Все залежатиме лише від "Бенфіки". Якщо ми зіграємо сильно, як проти данців у минулому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, то виграємо без жодних проблем. Якщо почнемо грати так само погано, як у матчі з "Каса Піа", то українці матимуть шанси зіграти як мінімум внічию.

Godinho: Коли-небудь Netflix зніме серіал про "Динамо". Дивно, як клуб з України, де вже півроку йде війна, примудрився дійти до останньої стадії кваліфікації Ліги чемпіонів. Адже "Динамо" вже у будь-якому разі зіграє на груповому етапі, нехай це буде навіть Ліга Європи. А уявляєте, яке свято буде у вболівальників "Динамо", якщо вони якимсь дивом пройдуть "Бенфіку"? Я назвав би такий серіал "Динамо": всупереч усім обставинам".
Ну если вас трахнут стопудово
Є шанс, що гравці Бенфіки недооцінять Динамо.
Сховати
Sergio, ну як би практично всі ті самі гравці грали з нашими минулого року на стадіії груповго єтапу ЛЧ:) Беручи до уваги, що кісятк і у Динамо той самий, то РЕАЛЬНУ силу суперника, тобто Динамо вони знають як ніхто - не на словах, тобто про недооцінку чи переоцінку там мова зовсім не йде від слова ВЗАГАЛІ, і да вони прекрасно розуміють, що минулого року їм було вкрай важко
Цікава ідея від Godinho
Напевно Бенфіка забула, що в Києві мілімітровий офсайд Гармаша завадив зарахувати переможний гол Шапаренка? А перед тим була поперечина, з убойного моменту. Матч то був рівним, але в кінцівці Динамо майже дотисло тоді португальців.