7 серпня 2022 12:17
4

Траоре повідомив "Шахтар" про бажання піти у "Фенербахче"

Турецький «Фенербахче» не залишає спроб підписати 21-річного буркінійського форварда «Шахтаря» Лассіну Траоре.


Після низки невдалих спроб, зроблених раніше, нещодавно представники «Фенербахче» знову вийшли на зв'язок із колегами з «Шахтаря».


Крім того, як повідомляють турецькі джерела, сам Траоре нібито повідомив «Шахтар» про бажання покинути клуб та продовжити кар'єру у «Фенербахче». Однак у питанні трансферу буркінійця все залежатиме від позиції керівництва «гірників».

«Фенербахче» буде готовий вести мову про викуп контракту Траоре тільки у тому випадку, якщо «Шахтар» піде на зниження ціни, що запитується за футболіста.


Крім Траоре, стамбульський клуб торгує 25-річного форварда «Валенсії» Максі Гомеса.


Фото - ФК "Шахтар"

І так зрозуміло те, що ловити у команді, яка залишилась без всіх легіонерів, - утопія для Траоре. При наявності пропозиції хорошої фінансової, можливості жити в Стамбулі, в комфортних умовах.. Інша справа, що у нього важка травма і він рік пропустив. Поки лише відновлюється. Буду здивований, якщо він залишиться.
Тільки тиждень тому була новина "Траоре хоче продовжити виступи за "Шахтар". Такі вони, ці заробітчани.
Сховати
Cossack 1927, при чому тут заробітчани? Про те що Траоре хоче грати а шахті говорив палкін. А вірити цьому ганебному брехуну - себе не поважати!
Трансфер буркінійця ніяк не залежить від позицій керівництва кротівні. Футболіст може піти в безкоштовну оренду, скориставшись правом, яке йому надали в ФІФА