7 августа 2022 12:17
4

Траоре уведомил "Шахтер" о желании уйти в "Фенербахче"

Турецкий «Фенербахче» не оставляет попыток заполучить 21-летнего буркинийского форварда «Шахтера» Лассину Траоре.


После ряда неудачных попыток, предпринятых ранее, недавно представители «Фенербахче» вновь вышли на связь с коллегами из «Шахтера».


Кроме того, как сообщают турецкие источники, сам Траоре якобы уведомил «Шахтер» о желании покинуть клуб и продолжить карьеру в «Фенербахче». Однако в вопросе трансфера буркинийца все будет зависеть от позиции руководства «горняков».


«Фенербахче» будет готов вести речь о выкупе контракта Траоре только в том случае, если «Шахтер» пойдет на снижение запрашиваемой за футболиста цены.


Помимо Траоре, стамбульский клуб торгует 25-летнего форварда «Валенсии» Макси Гомеса.


Фото - ФК "Шахтер"

І так зрозуміло те, що ловити у команді, яка залишилась без всіх легіонерів, - утопія для Траоре. При наявності пропозиції хорошої фінансової, можливості жити в Стамбулі, в комфортних умовах.. Інша справа, що у нього важка травма і він рік пропустив. Поки лише відновлюється. Буду здивований, якщо він залишиться.
Тільки тиждень тому була новина "Траоре хоче продовжити виступи за "Шахтар". Такі вони, ці заробітчани.
Скрыть
Cossack 1927, при чому тут заробітчани? Про те що Траоре хоче грати а шахті говорив палкін. А вірити цьому ганебному брехуну - себе не поважати!
Трансфер буркінійця ніяк не залежить від позицій керівництва кротівні. Футболіст може піти в безкоштовну оренду, скориставшись правом, яке йому надали в ФІФА