5 серпня 2022 10:08
6

Олексій АНДРОНОВ: "Мені здається, що Ліга Європи "Динамо" у всіх аспектах потрібніша. І очок більше наберуть, і простіше загалом все"

Відомий коментатор Олексій Андронов, відповідаючи на запитання своїх підписників у Фейсбуці, торкнувся теми виступів "Динамо" у Лізі чемпіонів.


- Мені здається, що Ліга Європи "Динамо" у всіх аспектах потрібніша. І очок більше наберуть, і простіше загалом усе. "Шахтарю" в Лізі чемпіонів не заздрю - страждатимуть...

Знаю, що у Лізі чемпіонів грошей більше. Набагато. Але пройти цю "Бенфіку" - я не уявляю, як...
А я теж обома руками підтримую Андронова! Так гроші аргумент але єдиний. Я б в єдиному випадку був за ці гроші,якби суркіс сказав, що кожна зароблена копійка піде на ЗСУ або для людей які постраждали від війни але знаючи ,що цього не буде (+ те ,що пройти Бенфіку шансів відверто майже немає) тож про яку ЛЧ ми говоримо взагалі?. 2 роки мучилися в тій ЛЧ,а цього року перспективи виступу в ЛЧ ще гірші - факт. Ліга Європи шанс достойно грати з більш рівними за класом суперниками і мати реальний шанс набрати бали в таблицю коеф. і навіть поборотися за Євровесну.
В теперішніх умовах лігочемпіонівські виплати значно важливіші, ніж рейтинги.

Так що ніфіга Ліга Європи не потрібніша
Справа не в залікових балах, а в мільйонах долларів за потрапляння в ЛЧ. Без цих грошей Динамо буде дуже тяжко. А там треба боротися за третю сходинку. З Бенфікою не пощастило з жеребом, но це футбол і все може трапитись
Сховати
KogdaZima, По-перше, ДК від цих грошей не залежить (повірнте у Суркісів достатньо грошей). По-друге: об`єктивно в ЛЧ Динамо нічого робити, хочете побачити знащання? По -третє не з Бенфікою непощастило ,а просто цей суперник на дві голови вищий. Ліга Європи зараз для Динамо оптимальний турнір ( бо і там є суперники рівня ЛЧ)+ там команди досить високого рівня з якими Динамо буде нелегко боротися.
Все в гроші впирається, не більше не менше . В умовах війни гроші які заробити можна в ЛЧ це прямо манна небесна. Так, Бенфіка з величезним відривом фаворит, але нам ще треба Штурм пройти, а далі спробуємо і португальців пройти)
Цілком резонні - адекватні слова. Повністю погоджуюсь. Тим паче в ЛЄ є шанс вийти в євровесну.