2 серпня 2022 09:40
7

"ТаТоТаке": "Динамо" віддасть "Зорі" за Кабаєва Русіна, Вантуха, а також, можливо, Бурду чи когось із молодих гравців

Як уже повідомлялося у ЗМІ, "Динамо" для посилення атакуючої лінії таки вирішило зупинитися на кандидатурі Владислава Кабаєва. ТаТоТаке дізнався деякі деталі переходу. По суті йдеться не про трансфер, а про обмін. Замість Кабаєва до "Зорі" приїде кілька гравців "Динамо".


За наявною інформацією, це як мінімум Роман Вантух та Назарій Русін. Але не виключено, що до цього списку додасться ще один гравець киян. Ним може стати захисник Микита Бурда чи хтось із молодих вихованців клубу.


Нагадаємо, що Вантух і так уже перебрався до "Зорі" на правах оренди, тому, судячи з усього, йдеться про повноцінний трансфер футболіста. А Назарій Русин зараз захищає кольори одеського "Чорноморця".


"ТаТоТаке": "Динамо" віддасть "Зорі" за Кабаєва Русіна, Вантуха, а також, можливо, підшивку на журнал Футбол за 2006-2008 роки, брелок та стильний рюкзачок
Чи не забагато ? 3 проти 1 ?Ще не факт , що він у нас заграє.Згадайте Громова та Гладкого...Караваєв і той довго розкачувався в Динам, хоча в Зорі був одним із лідерів команди... Андюх теж був протекцією від Луческу, проте міцносидить на банці..Але , якщо Луческу вірить в Кабаєва, то третім на мою думку мав би бути Сирота , а не Бурда...Бурда цупкіший за Сироту , якби не травми , то був би основним захисником, а Сирота- ще юний і багато робить дитячих помилок, тож нехай поки набирається досвіду в Зорі..бо для Динамо він ще "сируватий"..
Сховати
SheriFF_2, Сирота в довісок до Русіна і Вантуха за Кабаєва? У Кабаєва через рік закінчується контракт. Він не є статусним гравцем. Сирота - діючий гравець основної обойми Збірної України. За Сироту ми повинні мінімум 3-х Кабаєвих підписувати. Не фантазуйте. А ТаТоТаке - ще ті фантазери.
SheriFF_2, Ну судчи з того, кого дають за нього = ті хто напевне в Диинамо вже точно НІКОЛИ не заграє (вже давно плутають по арендах), то держати їх у клубі теж сенсу небагато
Сироту не віддадуть, бо це єдиний лівоногий номінальний центральний захисник
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, хочу вірити в те, що ви пишете. Але давайте подивимось за виступами Сироти в Динамо , за його грою і десь може після пів сезону подискутуємо на цю тему.Хто виявиться правий в цій дилемі.
SheriFF_2, Сирота дуже грамотний гравець, це він працює на головних дистриб‘ютерів Команди( на Сидорчука, Шапаренка та Буяльского). Тобто в нього якщо і є брак, так за рахунок більш складних завдань. Хотілось би, щоб мав більш ігрового часу.