2 августа 2022 09:40
7

"ТаТоТаке": "Динамо" отдаст "Заре" за Кабаева Русина, Вантуха, а также, возможно, Бурду или кого-то из молодых игроков

Как уже сообщалось в СМИ, "Динамо" для усиления атакующей линии решило остановиться на кандидатуре Владислава Кабаева. ТаТоТаке узнал некоторые детали перехода. По сути, речь идет не о трансфере, а об обмене. Вместо Кабаева в "Зарю" приедет несколько игроков "Динамо".


По имеющейся информации, это как минимум Роман Вантух и Назарий Русин. Но не исключено, что в этот список добавится еще один игрок киевлян. Им может стать защитник Никита Бурда или кто-нибудь из молодых воспитанников клуба.

Напомним, что Вантух и так уже перебрался в "Зарю" на правах аренды, поэтому речь, судя по всему, идет о полноценном трансфере футболиста. А Назарий Русин сейчас защищает цвета одесского "Черноморца".


"ТаТоТаке": "Динамо" віддасть "Зорі" за Кабаєва Русіна, Вантуха, а також, можливо, підшивку на журнал Футбол за 2006-2008 роки, брелок та стильний рюкзачок
Чи не забагато ? 3 проти 1 ?Ще не факт , що він у нас заграє.Згадайте Громова та Гладкого...Караваєв і той довго розкачувався в Динам, хоча в Зорі був одним із лідерів команди... Андюх теж був протекцією від Луческу, проте міцносидить на банці..Але , якщо Луческу вірить в Кабаєва, то третім на мою думку мав би бути Сирота , а не Бурда...Бурда цупкіший за Сироту , якби не травми , то був би основним захисником, а Сирота- ще юний і багато робить дитячих помилок, тож нехай поки набирається досвіду в Зорі..бо для Динамо він ще "сируватий"..
Скрыть
SheriFF_2, Сирота в довісок до Русіна і Вантуха за Кабаєва? У Кабаєва через рік закінчується контракт. Він не є статусним гравцем. Сирота - діючий гравець основної обойми Збірної України. За Сироту ми повинні мінімум 3-х Кабаєвих підписувати. Не фантазуйте. А ТаТоТаке - ще ті фантазери.
SheriFF_2, Ну судчи з того, кого дають за нього = ті хто напевне в Диинамо вже точно НІКОЛИ не заграє (вже давно плутають по арендах), то держати їх у клубі теж сенсу небагато
Сироту не віддадуть, бо це єдиний лівоногий номінальний центральний захисник
Скрыть
Spasibo Dedu za Pobedu, хочу вірити в те, що ви пишете. Але давайте подивимось за виступами Сироти в Динамо , за його грою і десь може після пів сезону подискутуємо на цю тему.Хто виявиться правий в цій дилемі.
SheriFF_2, Сирота дуже грамотний гравець, це він працює на головних дистриб‘ютерів Команди( на Сидорчука, Шапаренка та Буяльского). Тобто в нього якщо і є брак, так за рахунок більш складних завдань. Хотілось би, щоб мав більш ігрового часу.