31 липня 2022 11:53
3

Конкурентом Setanta стане не Megogo: стало відомо, хто ще претендуватиме на права трансляцій УПЛ

Тендер єдиного телепулу УПЛ вже стартував, і у Setanta Sports з'явився несподіваний конкурент у боротьбі за право транслювати матчі чемпіонату України у новому сезоні.


Як стало відомо Fanday.net, до закінчення офіційного терміну ухвалення заявок на тендері на експлуатацію медіа-прав Прем'єр-Ліги України надійшло одразу кілька заявок від потенційних трансляторів.

Заявки на всі права – дві: від Setanta Sports та Еспресо. Йдеться саме про повну трансляцію матчів чемпіонату України з футболу у прямому ефірі.

Є претенденти і на інші пакети трансляцій, у тому числі на окремі матчі. За нашою інформацією, MEGOGO немає серед претендентів на повні трансляції матчів УПЛ.

Також була інформація, що якщо жоден із учасників тендеру не запропонує ціни, яка влаштує всі клуби, то УПЛ запустить власний канал.

Нагадаємо, що в останні роки більшу частину матчів чемпіонату України показували канали "Футбол". При цьому за трансляції домашніх ігор Динамо, Зорі та Дніпра-1 відповідав холдинг "1+1".

УПЛ сезону 2022/23 має стартувати 23 серпня. Зазначимо, що попередній чемпіонат України не був дограний через повномасштабне вторгнення Росії.
Цікаво хто покаже Динамо - Штурм?
УПЛ жебрацька контора. Звідки в неї гроші на власний канал ? Хіба що умовний СКМ під чужим прапором реанімується у вигляді "незалежного" мовника
Сховати
MarcoV, Ви все правильно пишите! Під маркою "УПЛ ТБ" на обладнанні "Футболів" буде створена типу нова платформа :) Ахмєт так просто не віддає нічого, мутити буде 100% тому і бувші робітники "Футболів" особливо не обурюються, що їх так киданули, а мовчки чекають як ця афера реалізується і вони там знову почнуть працювати :)