29 липня 2022 10:54
9

Sportday.gr: Вербич погодив контракт із "Панатінаїкосом" і вже сьогодні може прибути до Греції

Як повідомляє Sportday.gr, півзахисник "Динамо" та збірної Словенії Беньямін Вербіч погодив умови особистого контракту з "Панатінаїкосом".


Зазначається, що перехід Вербича до "Панатінаїкосу" вважається справою вирішеною, і вже сьогодні, у п'ятницю 29 липня, футболіст може прибути до Афін, щоб завершити свій перехід до нового клубу.

Також джерело пише, що контракт Вербича з "Динамо" спливає наприкінці цього року, тому він може перебратися до Греції на повноцінній основі. Словенець вирішив скористатися правилом ФІФА, яке дозволяє футболістам призупиняти свої контракти з українськими клубами через війну з рашистами.


У той же час зазначається, що кияни все ж таки намагаються переконати Беньяміна залишитися і допомогти клубу в Лізі чемпіонів.

Якщо це станеться, то Вербич не допоможе "Динамо" у протистоянні зі "Штурмом" у кваліфікації Ліги чемпіонів.
Что ж если так, то я только пожелаю ему удачи! Спасибо за проведенное время, хоть и раскрыл весь свой потенциал! Освободится место Ванату, или дед ещё кого подтянет из молодых!
Сховати
*не раскрыл
Пів року до кінця контракту , Динамо новий не запропонує. Мотиви ясні .
Але Беня зря йде саме по "правилу уефа" . Думаю на зустріч би пішли в Динамо , хіба попросили би зіграти в решту матчах кваліфікації і кінці т.о побажали би удачі в Пао чи де він би вибрав продовжувати карьеру.
Там головний чинник можливого трансферу в Панатінаїкос це те що клуб вже має в своєму складі двох словенців. Греки сподіваються що друг Вербича та товариш по сбірній Андраж Шпорар, який днями перейшов до афінського клубу, зможе переконати Вербича
Собрался трусливо сбежать в клуб на 3 головы слабее Динамо. Ну-ну.
Вербич откровенно сдулся в ЧУ. Большой город, красивая жизнь. большой контракт, красивая жена украинка. Он, как Нинкович, который играл в Киеве процентов на 60% от своего потенциала.
2 роки тому потрібно було продавати.
1 липня - "Я плакав... Думав, що не зможу повернутися в "Динамо"
29 липня - "Словенець вирішив скористатися правилом ФІФА."
І навіщо було плакати, якщо ти й так хотів втекти?
Сховати
Dellmar, писати таке на разі не коректно. Як мінімум угода ще не відбулась (а скільки ходить різних чуток не мені вам розповідати). Як максимум ми не знаємо, чи дійсно він активізував це правило, чи можливо ДК його продає, чи сторони досягли умов розірвати контракт достроково (як варіант розвантаження зарплатні для ДК) чи ще якимось чином.