20 липня 2022 22:56
35

"Динамо" – "Фенербахче" 0:0. 2-й раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Без ударів у площину матчі не виграються

"Динамо" – "Фенербахче" 0:0


"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Вербич – 41. Бєсєдін

Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 6. Бурда, 11. Ванат, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 34. Сирота, 99. Антюх


"Фенербахче": 1. Байиндир - 21. Осайї-Самюел, 4. Азіз, 41. Салаї, 7. Кадіоглу - 80. Юксек, 17. Кахведжі, 55. Арау - 9. Россі, 13. Валенсія, 15 Кінг
Запасні: 54. Ертургул, 18. Лінкольн, 19. Дурсун, 22, Брума, 23. Гюмюшкая, 25. Гюлер, 26. Зайц, 27. Креспо, 32. Тиссеран, 37. Новак, 77. Капачак , 99. Мор


"Динамо" - "Фенербахче" ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні «Динамо» розпочне свій шлях до групового етапу Ліги чемпіонів, зустрівшись в рамках 2-го кваліфікаційного раунду турніру із «Фенербахче». Номінально домашній поєдинок киян пройде у Лодзі на міському стадіоні імені Владислава Крола.


Варто відзначити, що зустріч з турецькою командою стане для підопічних Мірчі Луческу першим офіційним поєдинком із грудня минулого року, коли вони розписали нічию з луганською «Зорею» (1:1).

Мабуть, у контексті протистояння з «Фенербахче» потрібно пригадати виступи команд в минулорічних розіграшах єврокубків. «Динамо» брало участь в груповому етапі Ліги чемпіонів, де отримала вкрай непростих суперників: «Баварію», «Барселону» та «Бенфіку», яку, до слова, тоді очолював чинний наставник стамбульців Жеорже Жезуш. У підсумку, динамівці набрали у своєму квартеті 1 заліковий бал та посіли 4 сходинку.

А ось сьогоднішній суперник «Динамо» минулого сезону розпочав виступи в Лізі Європи. Отримавши в своїй групі «Олімпіакос», «Айнтрахт» та «Антверпен», турецька команда зайняла 3 місце і продовжила свій єврокубковий шлях у Лізі конференцій. Хай там як, і в цьому турнірі «Фенербахче» на довго не затримався, одразу поступившись празькій «Славії».

Загалом, до гри проти колективу зі Стамбула динамівці готувалися спершу на зборі в Швейцарії, а потім на декілька днів завітали до Франції та Бельгії, де провели благодійні поєдинки з місцевими командами. До слова, свою заключну гру в рамках підготовки кияни програли, поступившись у близькому матчі «Антверпену» (2:1).

Щодо суперника, то «Фенербахче» теж активно готувався до баталії з «Динамо» і також грав контрольні матчі – таких поєдинків назбиралося шість. Цікаво, що в жодному зі своїх спарингів турки не зазнали поразки, здобувши п’ять перемог та одного разу зігравши внічию.

Не можна не згадати і про фактор трансферної активності турецького гранда, адже влітку клуб підписав низку нових гравців. Серед новачків «Фенербахче» варто відзначити хавбеків Бруму, Вільяма Арао, Лінкольна, Емреа Мора та Дієго Россі, а також відомого за виступами в Англії форварда Джошуа Кінга.

Натомість «Динамо» на трансферному ринку активним не було. Зате кияни змогли зберегти більшість своїх ключових гравців і, що найважливіше, підходять до зустрічі з турками без травм. Звісно, були певні побоювання щодо ушкодження Віталія Буяльського, однак днями президент клубу Ігор Суркіс запевнив вболівальників, що лідер киян зможе допомогти команді.

Орієнтовний склад «Динамо»:

Бущан – Караваєв, Сирота, Забарний, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вербіч – Бєсєдін

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який почнеться о 21:00 за київським часом, дивіться на телеканалі Setanta Sports Україна. Крім того, абсолютно безкоштовно пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на OTT-платформі Setantasports.com.

«Динамоманія» проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.
Не хочеться нікого ображати сьогодні, але сьогодні все було дуже сумно.
Побыстрей еще Ванат бы заменил Вербича, ноги быстрые и понятие есть. Единственный реально ощутимо быстрый чел относительно других за последние как по мне лет 10 минимум.
Думал будет вообще все печально. По факту - норм. Да куча проблем, но они если вспомнить не такое далекое прошлое по сути те же. Новых не увидел и отлично. Если продержимся первый тайм в гостях думается пройдем. Свой шанс найдем, главное забить. С АЗ и Брюгге не намного качественней играли.
думал будет хуже, но только чудо нам поможет попасть в группу в ЛЧ
залишилась якась недосказаність, начебто і в атаку непогано виходимо, але 0-6 за ударами в ствір воріт перед виїздною грою дуже тривожать. Начебто і Беседін дуже старався, але на рівні ЛЧ форвард має вижимати свій гол з такої сукупності напів моментів. В Турції буде дуже важко, якщо перші пропустимо, я навіть не уявляю, як з такою реалізацією ми зможемо відігратись.
Нічого не дали толкового Фенеру, але треба вчитись вибігати з оборони, а не тупо бити вперед(. Здивований повною відсутністю комбінаційної гри
Сховати
Zeit, смешно, но это фактор беседина- бей вперёд, а он цепляется- проигрышная тактика
Напад вже не нав'язує боротьбу, чому не оновити.... Бес вже не бігає
Вот и Ванат)
Беседин вотафак!!!!
Сидора і Бєсєдіна треба змінювати
Сховати
Леханыч, на кого?
Сховати
KogdaZima, наприклад на Ваната, тому що, Бєсєдін взагалі нічого не зробив, а той буде боротись. Шепелєва якого награвали на зборах замість Сидора
Сховати
Леханыч, сомневаюсь, что дед решится!