7 липня 2022 22:03
4

"Цей фактор полегшує мій відхід". Ісмаїлі готується покинути "Шахтар" і вже обрав для себе пріоритетний варіант

Захисник Шахтаря Ісмаїлі готується розпочати новий етап у своїй кар'єрі.


"Коли ФІФА санкціонувала тимчасове призупинення мого контракту з Шахтарем та відкрила можливість грати за інший клуб в оренді, я отримав багато запитів, навіть від бразильських клубів. Однак я вирішив почекати та не грати у цей період. Війна тільки почалася, і було багато невизначеностей.

Це абсолютно нетипова ситуація – я провів дуже багато часу без офіційних виступів. Але після першого місяця відпочинку зберігаю активність. Залучив до підготовки професіонала, з яким працював у Шахтарі, але все самостійно, без будь-якої допомоги клубу.

Я розмовляв із Шахтарем, і вони пояснили ситуацію. Зберегти мою зарплату на тому ж рівні зараз немає можливості. Цей фактор полегшує мій відхід. Вже були розмови із деякими клубами щодо продовження кар'єри. Сподіваюся, що скоро рішення буде ухвалене. Віддаю перевагу європейським чемпіонатам. Все-таки я 13 років у Європі, але не виключаю повернення до Бразилії. Там теж є проекти, за якими цікаво спостерігати", – цитує Ісмаїлі LANCE!
Господа, все очень просто, мужчина реально оскорбился, что ему не предоставили тренера для физ. подготовки и стали меньше платить.....нет, боже упаси, конечно ВОЙНА здесь не причем, он как бы и хотел работать, но вот отдыхать он устал, а тренера для физкультуры ему так и не дали......какой следует сделать вывод............Йди друже вслід за кораблем, це перший раз коли мені сумно за кротів, більше 10 років падло грало в команді, яка тебе зробила як гравця, дала тобі імя,...... а тобі тренера з фізподотовки не вистачає і в тебе з цієї нагоди депресія........то нехай тобі трава асфальтом задастся. хоча як вболівальник Динамо, я, звісно не проти, щоб він пійшов......але підстава.....ну хоч би вигадав щось, тварюко...
Сховати
Artemiussss, а мені за кротів не сумно! Їм роками говорили про це. Скільки мільйонів вклав рижий в українських гравців, українські дитячі школи, академії??? Натомість відкривав їх у бразилії? Коли бразильці повтікали все стало на свої місця! Це їх карма!
Тот факт что больше негде мне такую ЗП платить небудут очень сильно облегчает мой уход!
Сховати
trahim, тут навпаки кріт скаржиться що на те що в копанці не хочуть башляти повну суму і тому ніяких моральних зобовязань він перед ними не має