4 липня 2022 23:39
5

Джерело: "Севілья" запропонувала "Динамо" 12,5 млн євро за Циганкова

Як повідомляє сторінка sfc diario у Твіттері, "Севілья" намагається підписати півзахисника "Динамо" та збірної України Віктора Циганкова.


За інформацією джерела, яке спеціалізується на новинах про "Севілью", іспанський клуб запропонував за Циганкова 12,5 млн євро. Також зазначається, що трансферна ціна 24-річного футболіста становить 20 млн євро.

Поки що невідомо, як на таку пропозицію відреагувало "Динамо".
Чудовий варіант для нього, це не заштатні Эвертони з Вєст Хемами з нульовими шансами на медалі та успіхи в Европі, а дійсно сильний за европейськими мірками клуб. Може хоч один динамівець на щось згодиться в спортивному плані, а не тільки згубити карьеру та заробити грошей.
Продавати негайно.
Кращі сезонив в Динамо вже позаду.
Часто травмується.
І для нього і для Динамо це чудовий варіант.
Так то мало. Але якщо врахувати те що контракт ще рік діє тільки то непогана сума .
Сховати
Тарас, виторгувати 15млн + % з перепродажі або бонуси за успішні виступи і можна продавати. Більше турбує 2 моменти:
1. Що довели до того, що у лідера і головного актива через рік закінчується контракт. Потрібно було раніше перепідписувати
2. Не підготували гідної заміни
Сховати
Cossack 1927,
Щодо 15 млн. - згоден. І то це сума буде за щастя. Якщо ще і бонуси будуть чи відсоток від перепродажу - взагалі клас. Не піде - через пару років за пів ціни зможемо забрати назад. Звісно, я цього не бажаю, навпаки нехай зростає в майстерності і приносить ті ж бонуси чи відсотки від перепродажу. Але реальність така, що наші за кордоном лише котяться вниз, за дуже рідким виключенням.
Щодо чому не перепідписували раніше, а чи хотів сам Вітя перепідписувати новий контракт. Можливо, він вже давно лижі навострив за кордон, а зараз і поготів з урахуванням ситуації.