4 июля 2022 23:39
5

Источник: "Севилья" предложила "Динамо" 12,5 млн евро за Цыганкова

Как сообщает страница sfc diario в Твиттере, "Севилья" пробует подписать полузащитника "Динамо" и сборной Украины Виктора Цыганкова.


По информации источника, который специализируется на новостях о "Севилье", испанский клуб предложил за Цыганкова 12,5 млн евро. Также отмечается, что трансферная цена 24-летнего футболиста составляет 20 млн евро.

Пока неизвестно, как на такое предложение отреагировало "Динамо".
Чудовий варіант для нього, це не заштатні Эвертони з Вєст Хемами з нульовими шансами на медалі та успіхи в Европі, а дійсно сильний за европейськими мірками клуб. Може хоч один динамівець на щось згодиться в спортивному плані, а не тільки згубити карьеру та заробити грошей.
Продавати негайно.
Кращі сезонив в Динамо вже позаду.
Часто травмується.
І для нього і для Динамо це чудовий варіант.
Так то мало. Але якщо врахувати те що контракт ще рік діє тільки то непогана сума .
Скрыть
Тарас, виторгувати 15млн + % з перепродажі або бонуси за успішні виступи і можна продавати. Більше турбує 2 моменти:
1. Що довели до того, що у лідера і головного актива через рік закінчується контракт. Потрібно було раніше перепідписувати
2. Не підготували гідної заміни
Скрыть
Cossack 1927,
Щодо 15 млн. - згоден. І то це сума буде за щастя. Якщо ще і бонуси будуть чи відсоток від перепродажу - взагалі клас. Не піде - через пару років за пів ціни зможемо забрати назад. Звісно, я цього не бажаю, навпаки нехай зростає в майстерності і приносить ті ж бонуси чи відсотки від перепродажу. Але реальність така, що наші за кордоном лише котяться вниз, за дуже рідким виключенням.
Щодо чому не перепідписували раніше, а чи хотів сам Вітя перепідписувати новий контракт. Можливо, він вже давно лижі навострив за кордон, а зараз і поготів з урахуванням ситуації.