11 червня 2022 17:57
7

Збірна України – збірна Вірменії 3:0. Бенефіс Караваєва: гол+пас

Збірна України - збірна Вірменії 3:0

Україна:
12. П'ятов – 21. Караваєв, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 17. Зінченко – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 8. Малиновський – 15. Циганков, 9. Яремчук, 14. Мудрик
Запасні: 1. Лунін, 23. Різник, 2. Бондар, 3. Качараба, 4. Попов, 6. Ігнатенко, 7. Ярмоленко, 11. Довбик, 16. Миколенко, 18. Пiхальонок, 19. Сікан, 20. Зубков


Вірменія: 1. Юрченко – 2. Монрой, 4. Восканян, 15. Мкоян, 21. С.Мкртчян – 17. Удо, 20. Дашян, 13. Оганесян, 11. Барсегян, 7. Байрамян – 9. Бабаян
Запасні: 12. Бучнев, 16. Бегларян, 3. Ароян, 6. Вбеймар, 5. Григорян, 8. Маргарян, 10. Арутюнян, 14. Серобян, 18. Малакян, 19. Р.Мкртячн, 22. Адамян, 23. Бічахчян


Україна - Вірменія ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні збірна України проведе свій другий матч у Лізі націй-2022, а суперником нашої команди стане національна збірна Вірменії.


Збірна Вірменії стартувала в нашій групі з перемоги над Ірландією (1:0) та поразкою від Шотландії (0:2). А команда Олександра Петракова в експериментальному складі обіграла ірландців – у цій зустрічі також було зафіксовано рахунок 1:0.

Гра, яка через вторгнення росії до нашої країни відбудеться в польському місті Лодзь, дозволить Олександру Петракову продовжити експерименти зі складом, про які ми згадували трохи вище, і які він розпочав у переможній зустрічі з Ірландією. Тоді на поле у складі збірної України вийшли Андрій Лунін, Олександр Сирота, Валерій Бондар, Денис Попов та Тарас Качараба, для яких це був дебют за збірну в офіційних матчах.

Вже відомо, що сьогодні не допоможуть нашій команді Тарас Степаненко та Георгій Бущан, які вирушили додому. На застуду захворів Олександр Сирота.

Орієнтовний склад збірної України:


Пятов – Забарний, Бондар, Попов – Караваєв, Соболь – Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Мудрик – Довбик

Матч покажуть одразу кілька трансляторів – телеканал "Індиго TV", а також телеканал "Футбол 1", платформи oll.tv та MEGOGO. "Динамоманія" о 16.00 проведе текстову онлайн-транслялцію.

Петраков чи не вперше приємно здивував сьогоднішнім складом.
З перемогою !
Пятов - дякую за все ! Матч гарно відстояв !
Караваєв - лев матчу.
Забарний та Матвієнко - деколи були проблеми, але таке, минулось )
Зіна - корисніший в центрі півзахисту буде .
Сидор - непогано зіграв.
Шапа - не зовсім його день сьогодні.
Маліна - багато бажання було ,хороший матч.
Циган - старався ,із гравців атаки кращий сьогодні.
Яремчук і Мудрик - слабко сьогодні.
Піхаленок - сподобався.
Мико - з дебютним голом.
Зубков\Довбик - слабко.
Ігнатенко - дуже мало часу зіграв щоб щось сказати.
Сховати
Тарас, по Довбик у не згоден. Добре вийшов. Гарно зіграв
З перемогою.
П'ятов, дякую за карьеру в збірній.
Забарний, сьогодні не його день. Слабко грав.
Сидорчук, красень.
Циганков, дуже добре.
Шапаренко, нормально.
Караваев, двужильний, сьогодні його день.
Яремчук, сьогодні занадто дерев'яний.
Довбик, круто вийшов.
Мудрик, знову провал. Як він задовбав тягнути м’яч одразу на 2-3 суперників і завжди при цьому його втрачав.
Сховати
Ватель, Мудрык один из не многих в Украине который не боится пойти на 2-3! И пускай он потеряет мяч 1-2-3 эпизодах но на 4-тый он пройдёт и сделает етим результат! Сколько раз Месси и Роналжу в обыграшах теряли мяч? Конечно мало кто помнит?! Но все помнят сольные проходы которые давали результат! Харе гнобить молодых и дерзких!
Сховати
trahim, втрати Мудрика від того, що він не бачить ні поле ні партнерів по команді, він лізе обігрувати трьох де можна віддати пас. А втрати Мудрика це потенційні гольові моменти на наші ворота.
Задоволення ніякого,гри немає,Петраков нічого команді не дав,сумно.Хлопці,якщо немає бажання грати,назад в Україну,і автомат в руки.