8 червня 2022 23:43
6

Збірна Ірландії – збірна України 0:1. Українці стартують у Лізі націй з перемоги, завдяки єдиному м'ячу Циганкова

Збірна Ірландії - збірна України 0:1


Ірландія: 1. Келлехер - 12. Коллінз, 4. Даффі, 5. Іган - 13. Хендрік, 6. Каллен, 2. Крісті, 3. Стівенс - 7. Робінсон, 20. Огбене, 17. Найт
Запасні: 16. Талбот, 23. Траверс, 8. Хуріхейн, 9. Кін, 10. Парротт, 11. Макклейн, 14. Браун, 15. Моламбі, 18. О'Ші, 19. Обафемі, 21. Хемілтон, 22. Ебоселе


Україна: 1. Лунін – 4. Попов, 18. Бондар, 3. Сирота – 19. Качараба, 16. Миколенко – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко – 20. Зубков, 11. Довбик, 14. Мудрик
Запасні: 12. П'ятов, 23. Різник, 2. Соболь, 6. Ігнатенко, 7. Пiхальонок, 8. Малиновський, 9. Сікан, 13. Забарний, 15. Циганков, 17. Зінченко, 21. Караваєв, 22. Матвієнко


Ірландія – Україна ON-Line


Прев'ю


Сьогодні збірна України зіграє свій перший матч на груповому етапі Ліги націй-2022.


Суперником українців стане непоступлива збірна Ірландії, яка прийматиме команду Олександра Петракова у Дубліні на стадіоні "Авіва".

Ірландці вже встигли зіграти один матч у групі, в якому, на подив багатьох, поступилися Вірменії на виїзді з рахунком 0:1. Єдиний гол у тій зустрічі ще один майбутній суперник збірної України (матч відбудеться 11 червня) забив зусиллями Едуарда Сперцяна на 74 хвилині зустрічі.

Поки що незрозуміло, в якій фізичній та психологічній формі підійдуть до цієї зустрічі футболісти збірної України, які 5 червня провели вирішальний матч за вихід на ЧС-2022 з Уельсом, поступившись своєму супернику з рахунком 0:1.

Як сказав напередодні матчу півзахисник Сергій Сидорчук: "За всю мою професійну кар'єру такої тиші у роздягальні, як після матчу з Уельсом, ніколи не було..."

А ось наставник нашої національної команди Олександр Петраков анонсував серйозні кадрові перестановки у стартовому складі команди. Зокрема, вже відомо, що точно не вийдуть на поле голкіпер Георгій Бущан та півзахисник Тарас Степаненко, які зараз перебувають у лазареті, а також правий латераль Олександр Караваєв, який отримав відпочинок від наставника.

Орієнтовний склад збірної України: Лунін – Качараба, Попов, Матвієнко, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко, Зінченко, Зубков, Мудрик – Довбик

Арбітром сьогоднішньої зустрічі буде словак Філіп Глова. Його асистенти – Даніель Полачек та Адам Еккель, резервний арбітр – Міхал Оценаш.

Пряму трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45 за київським часом, дивіться на телеканалах "Футбол 1" та "Індиго ТВ". "Динамоманія" проведе для вас текстовий поєдинок.
Наш резерв, за деякими виключеннями, зіграв донно проти абсолютно посередньої Ірландії. Так, перемога є, а от резерву в збірної не має, і в серйозних іграх ким підсилити гру в нас не має.
Сховати
Nana, в даному реченні "не має" двічі пишеться разом)
На це було боляче дивитися... Найстрашніше, що Петраков переконався, що його геніальна тактика працює...
А что с Ярмолой? Пропустил информацию?
Сховати
trahim, вероятно, усталость. Он самый возрастной.
Там Вацко питав за що міняти Петракова? За оцей петрабол. Робимо один крок вперед, а потім два назад.