6 червня 2022 08:16
7

Журналіст: "Пенальті на Ярмоленко не було й близько - він намагався "намалювати точку"

Журналіст Ігор Лінник прокоментував поразку збірної України у фіналі плей-офф кваліфікації на ЧС-2022 від Уельсу (0:1).


– У Кардіффі збірна України все зробила сама – і свою роботу, і в чомусь навіть роботу суперника.

А команда Уельсу її просто правильно спрямовувала – у вигідне для себе русло ігрового потоку.

Плюс ще, звичайно, удача господарів - рідна для них дощова погодка, кураж воротаря і фарт Бейла в тому самому моменті.

А щодо суперечок навколо пенальті на Ярмоленко, його, звичайно, не було й близько (Андрій намагався "намалювати точку", і правильно робив, але досвідчений арбітр його прочитав. Взагалі бригада Антоніо Матео Лаоса відпрацювала ідеально).

Потрібно визнати, суперник виявився терплячим, хитрішим і щасливішим. Та й ми йому трохи допомогли. Показавши при цьому, до речі, загалом дуже пристойний футбол, - написав Лінник на своїй сторінці у Фейсбуці.
Фізкультурника на вихід
Якби такий пенальті поставили в бік збірної України то більшість з нас зараз би матюкала арбітра
Сховати
MarcoV, я б точно не матюкав
Хворий на голову цей ,,експерт" .У моменті з Ярмоленко був удар по гомілкостопу нашого гравця.Хоч і не свідомий зі сторони суперника.
А це стовідсотково пенальті. І треба бути зовсім сліпим, або , скоріше всього, заангажованим, щоб не бачити це у повільному повторі на екрані.
Для чого там VAR,якщо арбітр не бачить, не знаю....
Лаос провалив матч, однозначно!
Сховати
Henry, вар і сказав - подивись. Але ж це топ арбітр йому за це нічого не буде. Він послав цей вар. Впевнений як що був арбітр не з топів то він погнав би до екоана і вказав би на точку
Henry, не было там пенальти. Ярмола уже успел отдать пас Зине , потом упал. Если бы мяч попал к Уэльсу ......ну могли бы выпросить свободный .Максимум.
Всё по делу и точно. Жаль, как решающий матч, то снег пойдет вдруг, то дождь (для нас не в тему). Малиновского и Степаненко нужно было менять после перерыва сразу. И попробовать Пихаленка наверне все же? Не Фарт был жуткий.