5 червня 2022 21:31
4

Олександр ПЕТРАКОВ: "Комусь щастить, а комусь ні. Сьогодні більше пощастило Вельсу"

Головний тренер збірної України Олександр Петраков висловився про поразку своєї команди у матчі з Уельсом.


- Що я зараз відчуваю у душі? Порожнечу. Щодо закономірності рахунку... Мені нема чого сказати. Якщо Уельс виграв, значить, заслужено вийшов на ЧС-2022. Я вітаю їх. Хлопці зробили все, що могли. Але це футбол. Комусь щастить, а комусь ні. Сьогодні більше пощастило Уельсу.

Як на мене, головна помилка саме Петракова саме в цьому матчі - це було потрібно на 60-й хвилині міняти Ярмоленка. Було видно, що в нього гра після автогола, та ще і не призначеного пеналя, просто розвалилась. А з перших хвилин другого тайму пішов хаос, тому що Андрій хотів виправити свою помилку, тому намагався бути всюди в атаці, ліз і втрачав мяча. Натомість від Циганкова приходила конструктивна гострота. Можна було міняти Ярмолу на Мудрика і переводити Циганкова на правий фланг. Також не треба було міняти Маліну, в нього хоть удари в ствір воріт з далеку йшли. Тренер суперника має яйця щоб змінити Бейла для користі команди, у Петракова таких яєць в цьому матчі не виявилось.
Petrakov - out. Rebrov - in.
Тут цiла низка факторiв та рiзноманiтних подiй,якi вплинули не на нашу користь.Але завжди станеться те,що має бути...Скажу лаконiчно:не наш день.Про такi фактори ще колись в ХХ столiттi говорив тренер-Генiй наш Валерiй Васильович Лобановський.
"Порожнечу" саме так.