14 квітня 2022 21:03

Майбутнє Роналду в МЮ визначено: новий головний тренер "дияволів" ухвалив рішення щодо португальця

Нападник Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду, швидше за все, залишить клуб найближчого літа.


Ерік тен Хаг, який незабаром має бути призначений новим головним тренером манкуніанців, дав зрозуміти, що зірковий португалець не входить до його планів.

Лише минулого літа Роналду повернувся на Олд Траффорд, перейшовши з Ювентуса з метою допомогти МЮ боротися за трофеї. Але камбек у 37-річного форварда не задався.

Ман Юнайтед вилетів зі всіх кубкових змагань, втратив шанси на завоювання титулу АПЛ і зараз відстає від зони Ліги чемпіонів на шість очок.

Сам Роналду забив 18 голів цього сезону, при цьому в останніх 13 матчах він відзначився всього чотири рази. До того ж п'ятикратний володар Золотого м'яча не завжди потрапляє до стартового складу за Ральфа Рангніка.

Наприкінці березня Роналду, як пише Dailystar, зустрівся зі своїм агентом Жорже Мендешем, щоб обговорити своє майбутнє. Повідомляється, що форвард не матиме проблем у пропозиціях, але схоже, що його рішення покинути МЮ було прийнято без нього.

Тен Хаг ясно дав зрозуміти керівникам Юнайтед, що вік Роналду та статус зірки означають, що він не буде відповідати стилю гри та підходу, який нідерландський фахівець прагнутиме реалізувати в майбутньому, як тільки він вступить на посаду у червні.