17 березня 2022 08:07
11

Ярославський відмовив у допомозі зі закупкою байрактарів для оборони Слобожанщини

Президент "Металіста" Олександр Ярославський відповів відмовою на прохання допомогти зі закупкою байрактарів для оборони Харківщини.


Про це на своїй сторінці у Facebook розповів активіст та волонер Роман Донік.


"На Ярославського вийшли, щоб він допоміг грішми закупити байрактари для оборони Слобожанщини. Він послав людей як подалі", - написав Донік.


Фото - ФК "Металіст"



Новость про то, что волонтер обратился к Ярославскому с просьбой закупить такую специфическую технику звучит странно
Но не стоит и отрицать, что этого господина всегда заботили исключительно бабки и свой пиар
Взять тот же Металлист. Продал за приличные деньги (вынуждено, но продал и за приличные деньги). Потом наблюдал как клуб помер. Потом решил напомнить о себе и вернуться в футбол, но не стал восстанавливать изначальный (это же долги гасить надо), проще создать новодел, схавают, но хотел, чтобы ему передали базу и стадион
Да и вспомним последние события, как быстро он покинул страну после аварии со смертельным исходом...
Не Бразильські вони просто!)))
Присоединяюсь к нефанатам Ярославского и к тому, что заявление само по себе выглядит недоговореным, перекрученным и практически провокационным)
а ДТП ярославському вже пробачіли ? рафік не уіноват?
Це якийсь треш, без подробиць. Хто вийшов, кому дати кошти? Байрактари може закупати тільки держава. Бо по-перше їх просто так нікому не продають, по-друге тільки в ЗСУ є підготовлені оператори.

Я далеко не фанат Ярославського, як і всіх наших олігархів. Але ця історія звучить безглуздо.
Может здесь не всё так просто. Не спешите судить и осуждать. Может волонтер Роман Доник что-то напутал, перепутал или не договорил. Не думаю, что Ярославский такое лайно. Мне кажется, что скоро будет опровержение.
Не є фанатом Ярослваського, але не думаю, що ось так просто можна взяти і закупити байрактари. Це ж не товари з воєнторгу.
Сховати
Антон, не пытаюсь оправдать или наоборот уколоть ярославского, но комплекс байрактаров стоит 69 лямов $. Кто из наших олигархов даст столько? никто. Вот думаю это и есть причина отказа. А учитывая сколько эти "олигофрены" уже потеряли, то он эти 69лямов очень "считает" :).
І чого це не дивує?
У нього ж друг абрамович! ярославський поїхав до нього, а той бігає по світу. ховається від санкцій.

ярославський спливе коли війна закінчиться і потрібно буде відбудовувати. О там він розвернеться. І піару буде валом. Тільки він буде дивитися як присмоктатися до корита.
В цьому весь ярославський. Он за мир. правда треба уточнити який.
От тепер і зрозуміло: хто є хто...
Сховати
VETALL, тільки як з ним потім розберуться, оце цікаво...