20 лютого 2022 20:30
7

Десь сміється один Шевченко: жахливі результати "Дженоа" після звільнення українця

Дженоа продовжив безвиграшну серію в чемпіонаті до 23 матчів поспіль.

У сьогоднішньому матчі 26-го туру Серії А проти Венеції (1:1) лігурійці набрали один бал, зберігши шестиочкове відставання від рятівного 17 місця в турнірній таблиці.

По закінченню місяця з моменту звільнення Андрія Шевченка, його наступник Александер Блессін може похвалитися лише нічийними результатами з моменту призначення: чотири очки в чотирьох матчах, пропустивши по голу в лобових матчах з прямими конкурентами:

з Венецією;
і Салернітаной (1:1) минулого тижня.

Нагадаємо, Шевченко продерджався на тренерському містку Дженоа 11 матчів. "Грифони" під керівництвом українського наставника. здобули лише одну перемогу (над Салернітаною в Кубку 1:0), тричі зіграли внічию, а в семи іграх поступилися.

Тепер в активі лігурійців 16 очок після 26 турів і передостаннє 19-е місце в турнірній таблиці, випереджаючи головного невдахи сезону Салернітану лише на один бал.

Можна подумати, що до звільнення Шеви гра була класно. Якщо порівняти: 4 бали в 4 матчів проти 7 в 11, то резултьтати Шеви гірші
шева ни в политику с первого раза не смог зайти, ни в клубное тренерство
Шесть очков и у Венеции игра в запасе.
Його наступник Александер Блессін може похвалитися тим, що його команда ще ні разу не програла)
ну тут хоть ничьи
Сховати
перекати-поле, ну хейтери Шеви ж доказували, що він повне дно як тренер і з іншим тренером Дженоа почне вигравати і з легкістю вийде з зони вильоту. Хоча очевидно було, що Дженоа мало, що світить з любим тренером.
Сховати
Nana, ви сам зміст гри порівняйте при Шевченку та при Блессіну