19 лютого 2022 10:13
8

Милош НИНКОВИЧ: "Схоже, Україна збирається пройти через те, що і Югославія"

37-річний Сербський півзахисник «Сіднея» Милош Нинкович поділився поглядами на ситуацію в Україні, де він раніше тривалий час грав у складі київського «Динамо».


«Я грав в Україні дев'ять років, там народилася моя старша дочка. У мене були неймовірні моменти в кар'єрі, а ще там я придбав багато друзів. Зараз мені дуже сумно, тому що країна, Я не хочу цього говорити, але, схоже, вони збираються пройти через те, через що пройшла колишня Югославія, а це останнє, чого б я хотів».


«У мене дуже багато друзів в "Динамо". Раніше ми грали разом, і вони зараз в Туреччині, у них начебто передсезонка. Вони всі налякані. Я розумію це, тому що я був у такій же ситуації, коли був у Сербії. Я це дуже добре розумію. Вони просто живуть день за днем, тому що ніхто не знає, що станеться, і в будь-який день може трапитися що завгодно. Вони чекають і сподіваються, що все буде добре".


"Український чемпіонат зараз в основному зосереджений в Києві, і це незвичайна ситуація для всіх. Ліга вже не та; якість гравців вже не те"»


"Нам просто потрібно молитися, щоб все було добре. Я не можу собі уявити, що війна може відбутися в 2022 році», - сказав Нинкович.


У поточному розіграші чемпіонату Австралії на рахунку Нинковича 12 матчів, 1 забитий м'яч і 1 результативна передача.

Цікаво яким боком Україна хоч якось схожа на Югославію?
Югославія, це скоріше, міні-рашка. 6 складових, 7 основних народів, 3 релігії. У балалайні тих народів, складових і релігій -тьма, і тримається це місиво на тотальному терорі, дикій міфології і постійному грабунку кріпосних.
Живет на Западе, любит путина? похоже Нинкович про-путинский ватник.
Сховати
Евген, Серб одним словом
Ощибаешься сербский ватник ! Югославский сценарий скорее ждет рашку .
Краще б закрило пельку, якщо нічого толком не знає. Та й не дано таким збагнути істинний стан речей.
Сховати
Козак, вы глубоко знаете про конфликт в Югославии?
Сховати
Ingvarr77,
Так!