14 лютого 2022 21:14
4

Ігор ЦИГАНИК: "Упевнений, що в ситуації з ДТП і Ярославським все буде за законом!"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик Live розповів про ситуацію в Металісті після скандального ДТП поблизу Харкова:


- Я відверто скажу, що не знаю більше, ніж хтось інший. У мене немає джерел ні в МВС, ні в поліції. У мене все ж трішки інша специфіка роботи – я займаюся футболом. З Ярославським я не спілкувався. І я упевнений, що все буде за законом! Тому треба дочекатися всіх цих процедурних моментів, щоби робити висновки.


Стосовно Металіста. Клуб на данному етапі працює у штатному режимі, жодних проблем немає і я не думаю, що найближчим часом якісь проблеми будуть. Команда виїхала на збори, готується до матчів Кубка України, бо харків'яни збираютсья дати дуже серйозний бій Зорі. І я вам скажу, що луганцям буде непросто. Знаю, що турнір, який команда грала на зборах в Туреччині, був проведений під шаленим навантаженням. Команда готується грати аж до грудня Бо буде завершення Першої ліги і вихід до УПЛ. А я думаю, що ніхто не сумнівається, що Металіст туди вийде. Прем'єр-ліга розпочнеться майже негайно. Тому зараз команда формується (багато новачків і дуже великі навантаження). На даному етапі у Металісті все гаразд!

Тю, у нас всегда все по "закону"
Знову цей підлабузник.
Дерзкое заявление))). Надо говорить - верю, а не уверен, ты, что следователь или прокурор?...
А я впевнений, що "порешают" і зовсім не за законом!